Hélène Hendriks begrijpt dat SBS aast op Harry Mens: ‘Geweldig’

Hélène Hendriks begrijpt wel dat de top van SBS 6 aast op Harry Mens, de grote ochtendster van RTL. “Het is natuurlijk een geweldig concept, hè? Laten we eerlijk zijn.”

Harry Mens en Hélène Hendriks © SBS

SBS 6 aast op de legendarische Harry Mens. Het station heeft al een serieus gesprek achter de rug met de presentator, maar ze konden niet tegemoetkomen aan zijn wensen: een rol in Gooische Vrouwen en een talkshow met Linda de Mol. Het lijkt er dus op dat de presentator gewoon zijn contract bij RTL gaat verlengen met nog een jaar.

Harry naar SBS?

Hélène Hendriks brengt het ter sprake in de nieuwste aflevering van De Oranjezomer. Ze zegt tegen Raymond Mens, de fantoomzoon van Harry: “Wat dacht jij? Ik haal m’n vader lekker ook naar SBS, Harry Mens?”

Raymond daarop: “Ja, ik zei tegen Harry: ‘Het bevalt goed bij SBS. Misschien leuk, zondagochtend hebben ze nog een gaatje, voor die talkshow van jou.’ Dat zag hij zelf ook wel zitten. Er wordt dus gesproken volgens mij. Zegt hij zelf.”

Geweldig concept

Je kan zeggen van Harry wat je wil, maar hij doet het volgens Hélène wel heel goed. “Het is natuurlijk een geweldig concept, hè? Laten we eerlijk zijn. Hij laat gewoon iedereen die aan tafel komt betalen en hoppakkee, klaar. Dat zouden wij eens moeten doen!”

Tafelgast Jack van Gelder: “Nou ja, het is gewoon een verdienmodel. Hij legt het even op tafel, brengt geld mee voor de omroep en verdient zelf ook.”

Supergezellig

Raymond is regelmatig te gast geweest in Harry’s talkshow Business Class en dat is hem goed bevallen. “Ik ben er nu een paar keer zelf geweest en het is ten eerste supergezellig.”

“Ze nemen het op zaterdag op en dan wordt het zondag uitgezonden. Die ondernemers moeten meestal betalen, maar die zijn er ook blij mee, want die kunnen hun bedrijf promoten en krijgen er alle ruimte voor.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Harry Mens van waarde kan zijn voor SBS 6?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen