Özcan Akyol laat beugel zien op televisie: ‘Ik lieg helemáál niet’

Özcan Akyol ontkent dat hij liegt over zijn plots recht zittende gebit. Hij heeft helemaal geen nieuwe tanden gekocht in Turkije, benadrukt hij. “Kijk, hier is mijn onzichtbare beugel.”

Özcan Akyol © SBS

Privé-baas Evert Santegoeds stelt dat Özcan Akyol liegt over zijn gebit, dat er plots héél anders uitziet dan voorheen. Volgens Eus draagt hij een onzichtbare beugel, maar Evert suggereert dat de schrijver facings heeft laten plaatsen in Turkije. Net zoals hij nieuw haar heeft laten implanteren, sneert de hoofdredacteur van Privé.

Onzichtbare beugel

Hoe zit dit nou? Özcan geeft duidelijkheid in Vandaag Inside: “Goed dat je erover begint, want dat zou ik dus nooit doen: naar Turkije gaan. Meteen een medisch advies, want die mensen in Turkije beschadigen je tanden en doen dan die facings eroverheen. Ik heb zo’n onzichtbare beugel. Zo’n Invisalign, heet dat.”

Wilfred Genee: “Je gaat Evert Santegoeds nu even duidelijk maken dat hij weet waar hij staat.”

Özcan: “Ja, hij begon erover, hè?”

‘Ik betaal ervoor’

Eus begint vervolgens uitleg te geven over zijn beugeltjes. “Kijk, elke week heb je een ander beugeltje. Ik heb het al een jaar, van dokter Chris, mijn tandarts in Heemskerk. Hij is de beste Invisalign-arts. “

Wilfred: “Je krijgt nu gratis je tandverzorging?”

Özcan: “Nee, ik betaal er ook voor! Dat heb ik met mijn haar ook gedaan!”

Niks geslepen

Er zijn dus geen facings geplaatst bij Özcan? “Er wordt niks geslepen. Je hebt een bepaalde stand van je tanden en ik heb geloof ik veertig beugeltjes gekregen. Elke zondag doe je zo’n nieuw beugeltje in, omdat je tanden gaan verschuiven. Je doet het een week in en dan weer de volgende, maar dat is per persoon anders.”

Hoe lang moet hij die beugels dragen? “Ik heb ze eigenlijk altijd in. Alleen met eten niet. Je moet ze minimaal twintig uur per dag in. Dat was omdat mijn tanden niet helemaal recht stonden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als u Matthijs was, zou u er dan voor zorgen dat Eus weer van vooraf aan kan beginnen met die beugel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen