Evert Santegoeds: ‘Özcan Akyol liegt wel degelijk over zijn gebit’

Evert Santegoeds stelt dat Özcan Akyol wel degelijk liegt over zijn gebit. De Privé-baas gelooft het verhaal over een onzichtbare beugel niet. “Ik vind hem echt strontvervelend.”

Özcan Akyol en Evert Santegoeds © SBS

De geloofwaardigheid van Özcan Akyol heeft volgens critici een deuk opgelopen door zijn rol in het Matthijs van Nieuwkerk-schandaal. Een brulfilmpje waarop de presentator zich misdraagt? Nou, dat bleek Eus allemaal schrómelijk te hebben overdreven. Zelfs de mannen van Vandaag Inside kijken hem sindsdien met andere ogen aan.

Strontvervelend

Eus is nu ook al in opspraak vanwege zijn gebit, dat er opeens heel wit en kaasrecht uitziet. Wat is het verhaal daarachter? Heeft hij zijn VI-pauze gebruikt om, na zijn nieuwe kapsel, ook nieuwe tanden te kopen in Turkije? Er werd volop over gespeculeerd op sociale media, maar volgens Eus zelf is het onzin. Hij zegt een onzichtbare beugel te dragen.

Kletspraat, zegt Evert Santegoeds. De Privé-baas gaat behoorlijk los op Eus als hem in de podcast Strikt Privé wordt gevraagd welke BN’er hij het vervelendst vindt. “Nou, ik vind de laatste tijd die Eus wel echt strontvervelend moet ik zeggen, maar die liegt ook over álles, lijkt het wel.”

Liegen over tanden?

Evert denkt dat Eus ook liegt over zijn tanden. “Dat hij wat aan zijn tanden heeft laten doen, signaleerden wij een tijdje geleden, toen hij zei dat hij de Privé bagger vond. Ik zei: ‘Waar leest hij dat dan? In elk geval niet bij de tandarts…’ En ineens staan die tanden helemaal recht en zegt hij dat het allemaal onzin is en helemaal niet waar. Maar je zíet het toch?”

“Het erge is: als je daar al over liegt, wat moet je dan verder geloven wat die man te berde brengt? Ik geloof niet dat hij zijn columns zelf schrijft bijvoorbeeld… Als hij zegt dat hij dat wel doet, ja, ik geloof dat niet.”

Aangeboren

Co-host Jordi Versteegden zou het heel raar vinden als Eus niet eerlijk is over zijn gebit. “Waarom zou je liegen over je gebit, vraag ik me dan af?”

Evert: “Geen idee. Omdat het aangeboren is misschien. Ik heb geen idee. Het is een trekje waar we hem vaker op betrappen, in die hele Matthijs-affaire natuurlijk ook. Maar als je hier al over liegt, dan geloof ik de rest ook niet meer.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u net als Evert Santegoeds dat Özcan Akyol liegt over zijn gebit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen