Evert Santegoeds en Rob Goossens slopen Özcan: ‘Backstabber!’

Evert Santegoeds en Rob Goossens maken gehakt van Özcan Akyol na zijn optreden bij Vandaag Inside, waar hij op weinig overtuigende wijze beweerde dat het Matthijs-brulfilmpje écht bestaat.

Rob Goossens, Özcan Akyol en Evert Santegoeds © RTL, SBS

Het is allemaal heel vreemd: Özcan Akyol beweert dat er in Hilversum massaal een filmpje rondgaat waarop Matthijs van Nieuwkerk zich ernstig misdraagt, maar werkelijk níemand anders heeft de beelden gezien. De presentator hield gisteren in Vandaag Inside vol dat het filmpje bestaat, maar kan niet verklaren waarom hij dan de enige is die het heeft gezien.

Rob sceptisch

RTL Boulevard-ster Rob Goossens denkt dat dit schadelijk is voor het imago van Eus, schrijft hij op X. “Heel benieuwd: zijn er mensen die na deze aflevering Vandaag Inside nog denken dat die video van Eus echt bestaat?”

Mediacriticus Victor Vlam daarop: “Geen sterk optreden inderdaad. Aan de ene kant was het filmpje volgens hem niet zo bijzonder, aan de andere kant heeft het wel zijn mening over Matthijs volledig veranderd.”

‘Klopt niks van!’

Rob is het eens met Victor. “Ja, dat klopt voor geen meter. En hij blijft volhouden dat het filmpje uit die appgroepen komt. Maar daar wisten mensen helemaal niet dat er een filmpje was, dus dat kan niet.”

Hij vervolgt: “Maar goed, als hij lang genoeg volhoudt dat het filmpje echt bestaat, dan kan hij het over drie jaar zelf met AI fabriceren. En dan te bedenken dat ik nu al bewondering heb voor zijn doorzettingsvermogen.”

Victor: “Hahaha.”

Backstabber

Privé-baas Evert Santegoeds is al helemaal snoeihard. Hij zegt in de podcast Strikt Privé: “De backstabber en de gevallen presentator! Ja, die Eus moet langzamerhand zijn waffel gaan houden en zich gaan schamen voor zijn draai en al die rare verhalen die hij verspreidt over een filmpje dat er niet is en dat niemand gezien heeft.”

Behalve Eus dan. “En daar heeft hij Matthijs dan finaal mee afgeslacht. En dat niet alleen, want die man mept zó om zich heen. Ik had het ook helemaal gedaan. ‘Bagger’ is het wat wij in ons blad doen. Nou, ik vraag me af wanneer hij dat leest.”

Tandarts

Leest Özcan überhaupt de Privé? “Nou, niet bij de tandarts in elk geval, zo te zien”, sneert Evert. “verder denk ik: je hebt het blad helemaal nooit gezien man. Bovendien: je stond er laatst in met een groot interview! En dan nu dit… Hij weet het helemaal niet.”

Evert voelt zich geschoffeerd door Özcan. “Hij gooit alles op één hoop: juicekanalen met Privé, waar prachtige interviews in staan en een medische rubriek die heel veel gelezen wordt. Dat gooit hij dan allemaal op één hoop en dan zet hij ons weg in een hoek met bagger.”

Bagger

Eus is zélf bagger, briest Evert. “Nou, bagger is gewoon een vriend op deze manier laten vallen, zonder enige aanwijzing dat het filmpje echt bestaat. Dat had hij echt heel anders moeten doen.”

Hij besluit: “Voor mij is die Eus helemaal klaar. Afslag 23.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen