Catherine Keyl kotsmisselijk van Gordon en Rachel Hazes: ‘Argh!’

Catherine Keyl wordt kotsmisselijk van BN’ers als Gordon en Rachel Hazes. En dat geldt eigenlijk ook voor haar zoon André Hazes jr. “Het interesseert me geen hol wat er met ze is, niks!”

Gordon, Catherine Keyl en Rachel Hazes © SBS 6

De 76-jarige Catherine Keyl begint het nieuwe jaar met een knal. De presentatrice haalt in gesprek met de Weekend keihard uit naar een aantal bekende Nederlanders, maar de Hazesjes krijgen de grootste klap te verwerken. Ze laat namelijk weten dat ze echt doodmoe wordt van Rachel Hazes en haar zoon André jr.

‘Komt neus uit!’

Het moet eens klaar zijn met die mensen, vindt Catherine. “Heel die familie Hazes komt mij mijn neus uit. Echt. Het interesseert me geen hol wat er met ze is, niks. Dat had ik met Gordon ook op een gegeven moment. Als ik alleen al zijn naam hoorde, dacht ik: argh! Laat me met rust. Dat heb ik nu met André en Rachel Hazes.”

Catherine vindt het nieuws over de familie Hazes totaal niet interessant. “Er is elke week wel wat. Dan heeft de moeder van zijn zoontje de verkeerde beha aan, dan zegt zijn moeder wat in de media, dan is er weer een ex-vriendin van André met Rachel op stap geweest. Kan mij het allemaal schelen!”

Meilandjes?

De Meilandjes moeten overigens ook oppassen, vindt Catherine. Hun gunfactor is volgens haar al een stuk lager geworden. “Voor mij zijn de Meilandjes van hun voetstuk gevallen. Ik vond het altijd wel een leuk programma, maar nu dacht ik: het is allemaal buitenkant, er zit niet veel echts bij. Het gaat altijd over geld.”

Ze besluit: “Of ze nog lang houdbaar zijn, durf ik niet meer te zeggen. Twee jaar geleden dacht ik al dat het niet lang meer zou duren en dat is ook niet gebeurd.”

Weekend

Catherine geeft in de Weekend over nog veel meer BN’ers haar mening, waaronder over Danny de Munk, Matthijs van Nieuwkerk en Tahmina Akefi. U kunt u het lezen in de nieuwste editie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u het eens met Catherine Keyl? Ergert u zich ook aan Gordon en Rachel Hazes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen