Maan plotseling uit de spotlights: ‘Grote zorgen om drugsgebruik’

O god, heeft de dealer van Dave Roelvink alweer een nieuwe klant gevonden? Maan de Steenwinkel is plotseling uit de spotlights verdwenen en volgens de sapkraam zit ze aan de snuif.

Maan de Steenwinkel © RTL

Het is stil rond Maan de Steenwinkel (26). Heel stil. Zó stil dat Yvonne Coldeweijer juice ruikt en er vol bovenop springt. “De vorige keer dat ik deze onschuldige vraag stelde, escaleerde het tot een MEGA-mediarel rondom Tim den Besten, dus ik durf het bijna niet te vragen…”, begint ze op haar juicekanaal. “Maar waar is Maan gebleven?”

Waar is Maan?

Yvonne begrijpt er helemaal niks van. “Ze is al weken niet meer actief op Insta, we zien haar niet meer bij De Streamers en nu ook ineens niet meer bij de Vrienden van Amstel Live… Waar is die meid?”

Maan heeft de jaarwisseling doorgebracht op Curaçao, blijkt uit foto’s van een vriendin, maar zelf zwijgt de zangeres. “Ik vermoed dat Maan een soort burn-out heeft. Een organisatiespion wilde haar boeken voor een festival komende zomer, maar deze boeker van Mojo zegt dat Maan dit hele jaar niet gaat optreden! Dat is een flinke break 👀”, aldus Yvonne.

‘Ze speelt niet’

Over welke boeker Yvonne het heeft? Pim van Dinther, die – zo zien we op een screenshot – als volgt op een aanvraag reageert: “Dank voor je interesse! Maan gaat niet spelen in 2024, dus dat gaat helaas niet werken.”

Heel gek, vindt Yvonne. “Er zijn wel veel spionnen in mijn DM die Maan goed kennen en zich best wel zorgen maken om haar drugsgebruik. Sinds ze met Karel samen is, is dit gebruik nogal toegenomen. Ik hoor ook van verschillende kanten dat ze hier graag mee wil stoppen en dat lijkt mij geen verkeerd idee. 🙏”

Snuifband

Maan heeft een vriendje die bij de beruchte snuifband Goldband zit. Dat groepje kwam vorig jaar groot in het nieuws, omdat een van de zangers gewoon doodleuk op het podium begon te snuiven. Die jongen was vervolgens flink pissig op de media, maar het tekent wel hoe gewoon drugsgebruik is in de kringen van Maan.

En nu is ook Maan behoorlijk aangestoken, stelt Yvonne dus. Als dat zo is, wordt ze er in elk geval lekker vrijzinnig van, want Maan heeft zich behoorlijk losjes gedragen op Curaçao, weet ze. “Nou weten we dat Maan een hongerige meid is en normale gesproken de ene na de andere man verslindt, maar ik weet niet of ze dit ook nog in haar relatie mag doen.”

Filipijnen

Update 8.30 uur – Maan is volgens Yvonne terecht. “Voor wie er ongerust was; Het mysterie is voor nu opgelost! Maan en Karel zijn momenteel samen op vakantie in de Filipijnen. Verschillende spionnen hebben ze daar gezien. Wellicht kan ze over een tijdje, wanneer ze is bijgekomen, een keer laten weten aan haar volgers en fans hoe het met haar gaat. 🍀”

Instagram

Maan op Curaçao:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maans vriendje werkt bij een snuifband. Kans groot dat Maan nu ook witte neusvleugeltjes heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen