Sarah van Soelen reageert op sneer: ‘Lijk ik op een travestiet?!’

Sarah van Soelen herkent zich niet in de sneer van Hans Klok dat ze op een halve travestiet zou lijken, zegt ze op het persevenement van zijn goochelshow Vegas. “Iedereen heeft z’n mening.”

Sarah van Soelen © SBS 6

Een beetje pijnlijk is het wel: Hans Klok had gisteren een groot pr-evenement ter ere van de terugkeer van zijn dinnershow Vegas en een van zijn gasten was Sarah van Soelen, een van de vele exen van André Hazes jr. En juist over haar zegt hij dus héél lelijke dingen in zijn biografie. Weet ze dat eigenlijk wel? Shownieuws legde het haar voor.

Halve travestieten

Hoe zit het precies? Story-baas Guido den Aantrekker vertelt het aan de desk. “Hans is een van de eerlijkste mensen die ik ken. Rachel Hazes zei het al en het is ook echt zo. Dat betekent dat hij ook geen blad voor zijn mond neemt. Dat is voor een biograaf natuurlijk fantastisch, want wat je hem vraagt, daar geeft hij eerlijk antwoord op.”

Hij vervolgt: “Zo had hij het ook over de vriendinnen én exen van André Hazes junior. Hij omschrijft ze niet heel erg flatteus. Hij zegt: ‘Het zijn halve travestieten. Ze hebben enorme opblaaslippen en allemaal een ritje gemaakt op de André Hazes-express.’ Nou, duidelijke taal, klare taal.”

Sarah reageert

Het is wel heel saillant dat juist Sarah dan rondloopt bij het premièrefeestje van Hans, vindt Guido. “Nu zagen we al dat Sarah van Soelen daar ook was op de rode loper. Die hebben we natuurlijk even gevraagd hoe ze daarover dacht en ze deelde gelijk nog even een flinke sneer uit naar Monique Westenberg.”

Sarah reageert namelijk als volgt: “Ja, nou ja, ik denk dat iedereen z’n mening heeft. Ik denk sowieso niet dat je mij hoeft te vergelijken met de andere exen van André. Ik zit namelijk niet in die leeftijdscategorie en iedereen zijn ding. Ja, ik hou ervan. Ik vind mijzelf daardoor mooier en als iemand anders daar ook van houdt: lekker doen!”

‘Bedoel ik niet zo!’

Zelf is Hans op zijn premièrefeestje ook nog even gevraagd naar deze lelijke sneer. “O, ja, nou ja, ik vind Sarah van Soelen hartstikke leuk, dus het is natuurlijk met een knipoog. Dat is ook wel het type vrouw dat hier komt.”

Hij vervolgt: “Dan kopt de Privé natuurlijk dat ik heel hard zeg dat de vriendinnen van Andre Hazes halve dragqueens zijn, maar dat bedoel ik niet lelijk ofzo, weet je.”

Damage control

Dit is gewoon damage control, concludeert fotograaf William Rutten aan de desk. Er lopen immers alléén maar Sarah van Soelen-achtige types rond bij zijn ietwat foute goochelfeestjes.

William: “Je ziet hem ineens denken: shit, hier komt alleen maar dat soort publiek! Hahahaha!”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen