Sarah van Soelen niet bang voor lekkende borsten: ‘Hou van risico’

O, god: de voormalig scharrel van André Hazes jr. heeft weer iets gevonden om de media te halen. Ditmaal komt Sarah van Soelen met nieuws over haar lekkende borsten die niet meer lekken.

Sarah van Soelen © Instagram

Wie denkt dat Duckstad niet in het echt bestaat, heeft nog nooit over het Mediapark gelopen. De Mies Bouwmanboulevard? Ze kunnen het beter omdopen tot het Katrien Duckhofje. BN’er-vrouwen halen de gekste capriolen uit om zoveel mogelijk op elkaar te lijken. Ook Sarah van Soelen, ex-scharrel van André Hazes jr., doet eraan mee.

Brandende borsten

Sarah is nog maar 26 jaar, maar lijkt inmiddels op een oude vrouw die zich jong heeft laten spuiten. Nu is ze in het nieuws omdat ze haar borsten heeft laten verkleinen. “Ik was op vakantie in de zon en op een gegeven moment stonden mijn borsten in brand”, vertelt ze in een reportage van De Telegraaf. “Zo’n gevoel dat je echt supererg verbrand was.”

Nou, klinkt niet zo gek als je de hele dag in de bloedhete woestijnzon zit natuurlijk. Maar eenmaal thuis in het appartement waar ze eigenlijk met André zou wonen had ze het weer. “Ik zat echt huilend van de pijn op de bank. En niet in de zon. Toen dacht ik: ja, dit is echt niet goed.”

Sarah trekt aan bel

Met gierende banden is Sarah toen naar haar siliconendokter gereden. “Ik was natuurlijk bang dat ze lek waren. Ik heb gelijk aan de bel getrokken en het blijkt dat ik wel heel gevoelig ben ervoor. Ik ben ook voor heel veel dingen allergisch. Dat wil niet zeggen dat het allergisch is, maar het heeft te maken met een prikkel en dat kan dus branderig voelen.”

Hoppa, die inwendige push-up-beha ging er dus diréct uit. En toen? Liet ze ondanks alles een kleinere terugzetten! “Ja, ik voel me echt veel fitter ook en minder moe, want ik had echt een jaar lang dat ik zoiets had van: pfoeee. En je hoort natuurlijk ook van die horrorverhalen dat je denkt: Jezus, wat is hier aan de hand?”

Risicootje

Volgens Sarah zit nu alles goed, omdat er een laagje vet om die siliconen heen is gezet. Wetenschappelijk onderzoeker Henry Dijkman daarover: “Dat geeft natuurlijk een remming van het proces. Uiteindelijk lekt elke implantaat en zul je ook weer dat proces krijgen van migratie van moleculen.”

Is Sarah daar niet doodsbang voor? “Nou ja, ik hou wel van een risicootje. Ja. Nou ja, ik snap wat je zegt en het is natuurlijk eng, alleen mijn borsten waren natuurlijk niet lek. Er was in principe niks aan de hand, alleen mijn lichaam zelf had zoiets van: oké, wat is dit? Dan is dit een alternatief en dan heb ik liever dát dan dat het leeg is.”

Lippen eruit

Ah, na een jaar vol ellende stop je dezelfde rommel dus gewoon weer terug in je lijf. Logisch. Maar volgens Sarah is alles nu in proportie. “Ik heb mijn lippen eruit laten halen, mijn fillers zijn eruit, ik heb nou alleen botox gewoon in mijn voorhoofd.”

Haar lippen eruit? Jeetje, dit begint nu bijna als een bouwpakket te klinken. O wacht, ze bedoelt vast haar lipfillers. Maar wat is die enorme reddingsboei tussen haar neus en haar kin dan? Of zijn dat dan weer die lekkende siliconen? Dit is écht niet meer te volgen. Gelukkig is Sarah zelf helemaal in haar nopjes: “Het is nu prima.”

Fragment

Het fragment van De Telegraaf:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waar heeft Sarah van Soelen volgens u meer van?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen