‘André Hazes jr. blaast Ahoy-huwelijksaanzoek af, Mo wil niet’

André Hazes jr. zou last minute afzien van zijn voornemen om Monique Westenberg ten huwelijk te vragen tijdens zijn VakantieVeilingen-concert in Ahoy. “Ze wil het niet.”

Monique Westenberg en André Hazes jr. © RTL

Het had niet potsierlijker gekund: André Hazes jr. was voornemens om Monique Westenberg overmorgen ten huwelijk te vragen tijdens zijn comebackconcert in Ahoy, dat eindelijk is uitverkocht dankzij een complete ticketdump op VakantieVeilingen. De twee hebben meestal een relatie en nu willen ze alsnog gaan trouwen.

Huwelijksaanzoek

Hoe we dat weten over André’s geplande huwelijksaanzoek? Hoe kan het ook anders: via hazoloog Yvonne Coldeweijer. Zij schreef onlangs: “André doet er echt alles aan om zijn imago te verbeteren, zodat we hem weer kunnen verdragen. Jammer dat ze beiden het inschattingsvermogen niet hebben dat deze move nog meer averechts gaat werken.”

Een belachelijk idee, vond Yvonne het toen al. “Het lukt ze nog niet eens om samen te wonen en een normaal gezinsleven op te bouwen. Volgens mij zien ze elkaar alleen elke dag wanneer ze op vakantie gaan.”

Afgeblazen

Nu heeft André dat aanzoek afgeblazen, schrijft Yvonne vandaag op haar juicekanaal. “Zoals ik een aantal weken geleden bracht, was André jr. van plan om Monique ten huwelijk te vragen tijdens zijn concert in Ahoy. Monique wist dit uiteraard niet en heeft dit via mijn juice vernomen. 😂”

Oei. “Ze heeft hem met klem gevraagd haar daar NIET ten huwelijk te vragen. Het is natuurlijk zwaar afgezaagd en alleen bedoeld zodat mensen over zijn concert gaan praten, dus dat is natuurlijk niet goed genoeg voor mevrouw. 😂 En dat begrijpen we.”

Een ode

Wat gaat André dan doen in plaats van dat huwelijksaanzoek? Er valt nu toch een behoorlijk gat. “Hij heeft nu het aanzoek veranderd in een soort ‘ode’ die hij daar live aan haar gaat doen. 🥱”

Ze besluit: “Als je dus kwam voor het aanzoek (met je gratis kaartje uiteraard) dan kun je dus beter thuisblijven. 👍”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. wilde Monique in Ahoy weer ten huwelijk vragen. Alles voor de publiciteit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen