Miljoenenjacht-slachtoffer heeft tóch last van oog: ‘Nog niet over’

De Miljoenenjacht-thuiswinnaar die door Winston Gerschtanowitz omver is geblazen met een confettikanon heeft tóch last van haar oog. “Het moet over een week weg zijn, zeggen ze.”

Miljoenenjacht © SBS 6

Het fragment is viral gegaan: Winston Gerschtanowitz die de nietsvermoedende thuiswinnaar Maxime omver blaast met een confettikanon tijdens de live-uitzending van Miljoenenjacht. Gelukkig leek het direct relatief goed met haar te gaan, al was ze wel een beetje geschrokken. Afgelopen zondag verscheen Winston zónder confettikanon op tv.

Geïrriteerd oog

Nu blijkt dat Maxime tóch nog last heeft van haar oog. “Die heb ik veel aan de lijn gehad nog ook met het team. Ze had natuurlijk wel dat ding van heel dichtbij in haar gezicht gekregen. Maar gelukkig viel het allemaal mee”, vertelt de presentator op Radio 538.

Het is echter niet zo dat Maxime helemaal nergens last van heeft, aldus Winston. “Ze heeft een klein beetje een geïrriteerd oog, maar daar hadden ze van gezegd dat het over een week wel weg zou moeten zijn.”

‘Even schrikken’

Dat is dus nog even afwachten, al denkt Winston dat het wel goed komt. “Gelukkig is het goed afgelopen, maar jeetje mina hé, dat was wel even schrikken.”

Als alles goed afloopt, dan is het vooral een leuke tv-herinnering, vindt de presentator. “Het was natuurlijk vreselijk gelachen. Iedereen die dat gezien heeft, heeft het meerdere keren teruggedraaid, alleen op het moment als je daar staat, schrik je je gewoon helemaal rot.”

‘Niet meer doen’

Winston is afgelopen zondag dus zónder kanon op televisie verschenen. “Ik had gezegd: ‘Laten we het maar even niet meer doen.’ Het is natuurlijk hartstikke leuk en gezellig, maar als mensen het niet aan zien komen… Meestal doen andere mensen het. Dan is er ook zo’n moment dat iedereen zich hélemaal de pleuris schrikt als hij afgaat.”

Hij vervolgt: “We zijn erover in conclaaf wat nou het beste moment of het beste bedrag is waarop we de confetti eventueel weer doen, maar ik beloof je wel: ik doe het zelf in elk geval niet meer.”

Verstandsverbijstering

Het is niet voor het eerst dat Winston blundert met confetti. “Ik heb het nu twee keer gedaan. Een keer was jaren geleden. Toen zei ik ook: ‘Ik doe het zelf wel’, en toen had ik dat ding verkeerd om en schoot ik al die puin zo naar de grond op mijn eigen schoenen. En nu zei ik bij een of andere vlaag van verstandsverbijstering: ‘Ik doe het wel zelf.’”

Hij besluit: “Nou, ik raak het niet meer aan. Of we moeten op zoek naar een officiële confettigooier.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat het Miljoenenjacht-slachtoffer er een zaak van moet maken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen