Winston loost confettikanon, geen Miljoenenjacht-slachtoffers meer

Winston Gerschtanowitz heeft besloten om voortaan geen confettikanon meer mee te nemen tijdens de prijsuitreikingen in Miljoenenjacht. “Dat zal ik niet gauw meer vergeten.”

Winston Gerschtanowitz © SBS 6

Het was voor alle betrokkenen even flink schrikken: acht dagen geleden ging het he-le-maal mis tijdens het live-item in Miljoenenjacht waarin Winston Gerschtanowitz een prijs uitreikt bij een kijker thuis. De presentator zat te stuntelen met zijn confettikanon en die ontplofte uiteindelijk récht in het gezicht van de thuiswinnaar. Ze is ontsnapt aan oogletsel.

Confetti in de ban

Winston had gisteren zijn laatste prijsuitreiking van het seizoen. Hij wordt in de studio al gewaarschuwd door Linda de Mol: “Winston loopt al ergens in de buurt rond en we gaan snel live naar hem over voor een vast weer hele leuke uitreiking van die prijs voor de thuiswinnaar. En Winston, veel succes. En wegblijven van dat confettikanon, álsjeblieft!”

Daar geeft hij gehoor aan. “Een hele goedenavond en dankjewel, Linda. Ja, over het vorige aanbellen moet ik nog heel even zeggen… Als we het over vorige week hebben… Geen confettikanon meer, ik stop ermee!”

Fingers crossed

Voortaan dus geen confetti meer tijdens de uitreikingen in Miljoenenjacht. “We hebben nog even gebeld met Maxime, de winnares van vorige week, en gelukkig gaat het goed met d’r. Fingers crossed. Daar ben ik dus aan ontsnapt.”

Nou ja, Maxime is eraan ontsnapt. Winston besluit: “Ik zal die confetti-avond van vorige week niet gauw meer vergeten.”

Winston mocht gisteren een bedrag van 155 duizend euro uitreiken aan de thuiswinnaar.

Fragment

Het confettifragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Miljoenenjacht is gestopt met het confettikanon. Goede beslissing?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen