Martien Meiland pissig: ‘Yvonne Coldeweijer heeft hélemaal gelijk!’

Martien Meiland probeert het enigszins te verbloemen, maar natúúrlijk is hij pissig over het schandaalboek waar zijn oud-vriendin Caroline van Eeden straks mee komt. “Yvonne heeft gelijk!”

Yvonne Coldeweijer en Martien Meiland © SBS 6

Caroline van Eeden, de ‘verbannen’ oud-huisvriendin van de Meilandjes, komt met een schandaalboek op de proppen en het eerste relletje heeft ze al veroorzaakt. De schrijfster van haar broek, Valérie Lempereur, heeft de eerste passage uit het boek laten voorlezen door Wilfred Genee. Het gevolgd? De parkeerplaatss*ksrel.

Niet boos op Wilfred

Wat vindt Martien ervan dat Wilfred dit heeft gedaan op de nationale televisie? Hij zegt in weekblad Weekend: “Ik denk dat er bij VI heel vaak van dat soort dingen worden gedropt. Er is geen enkel programma zoals VI, dat zomaar zoiets even op tv kan knallen. Dat is echt hun ding.”

Hij is niet boos op de presentator. “Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik denk dat dat ook wel hun succes is. Wij zijn net zo, een open boek. Ik vind het dan ook niet erg dat Wilfred dat heeft gedaan. Ik ben ook helemaal niet bang voor dat boek.”

Vriendenverraad

Voelt Martien zich verraden door Caroline? “Daar kan ik nu wel antwoord op geven, maar wat heeft dat voor zin? Die vrouw moet het zelf weten. Wees gelukkig met het geld en zoek het uit. Ik kan er toch niks aan doen en ik ga me er ook niet druk om maken. Misschien als ik 30 was geweest, maar ik ben 62, dus nogmaals: zoek het uit.”

Yvonne Coldeweijer heeft zich kritisch uitgelaten over Caroline’s bewering dat zij alle opbrengsten gaat storten aan het goede doel. “Zou Stichting Kika al iets ontvangen hebben?”

‘Yvonne heeft gelijk!’

Martien is net zo sceptisch als Yvonne. Hij heeft ook kennis genomen van haar wantrouwen. “‘Ja, ik las het. Wat ik dacht? Nou, die Yvon heeft helemaal gelijk!”

Het is überhaupt nog maar de vraag of Caroline een cent terugziet als dit via Valérie gaat, aldus Martien. “Ja meid, want die Valérie staat te boek als onbetrouwbaar. Ze heeft boeken geschreven van bekende Vlamingen en die zouden nooit hun geld hebben gehad. Nou, ik zou zeggen: ‘Succes met die vrouw’.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen