Monique van de Ven gebasht door Dries Roelvink: ‘Dat gezicht!’

Monique van de Ven wordt keihard afgekraakt door Dries Roelvink. De volkszanger vindt dat haar gezicht niet bepaald is opgeknapt van de cosmetische ingrepen die ze heeft ondergaan.

Dries Roelvink en Monique van de Ven © Instagram, NPO

Er is in de familie van Dries Roelvink geen enkel taboe op cosmetische ingrepen. Zijn zoons leken net twee Gremlins toen ze met afgevijlde tandjes in een Turkse tandartsstoel zaten. En ook zijn vrouw wil weer wat laten doen, vertelt hij in de Weekend. “Ze zit nu vaak aan haar hals te voelen en na te denken of ze iets zal laten doen aan die onderkin.”

‘Connie mooi’

Sommige mannen stellen hun vrouw gerust door aan te geven dat ze hen mooi vinden zoals ze zijn, maar zo staat Dries niet in de wedstrijd. Hij legt zijn vrouw geen strobreed in de weg. “Ze is er erg in geïnteresseerd. Ik zal haar daar niet in weerhouden, van: doe dat nu maar niet.”

Je moet het wel góéd laten doen, benadrukt Dries. Hij wijst op zijn buurvrouw Connie Witteman. “Ja. Ik zie Connie regelmatig en vind haar nog steeds een mooie vrouw. Aan wie ik wel erg moest wennen, was Monique van de Ven. Zij was ooit een prachtige natuurlijke filmster, maar heeft ook ingrepen ondergaan.”

‘Dat gezicht!’

Dries vindt dat het gezicht van Monique niet zo goed gelukt is. “Ik moet nog steeds wennen aan haar gezicht. Connie heeft ook het een en ander laten doen, maar ze sport ook nog veel. Het is dus niet alleen dat ze jonger oogt vanwege de ingrepen, ze is ook een fitte vrouw die goed is gebouwd.”

Hij vervolgt: “Ze kan daarbij ook nog eens fantastisch koken en gaat altijd verzorgd het huis uit. Zij heeft ervoor gekozen om haar gezicht een beetje bij te laten werken, prima toch? Ik zal het Honoria dan ook niet verbieden als zij dat ook zou willen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Dries Roelvink in de positie om het gezicht van Monique van de Ven af te kraken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen