Bridget Maasland krijgt pak slaag van Yvonne: ‘Zij is zó hypocriet’

Ze roepen wel eens dat Bridget Maasland net een ijskast is, maar ze is inmiddels meer een pot Kesbeke. De tv-ster is héél zuur over juice en volgens Yvonne Coldeweijer is dat ronduit hypocriet.

Yvonne Coldeweijer en Bridget Maasland © RTL

Bridget Maasland is de roddelkont van RTL 4. Ze heeft laatst op televisie ongevraagd gespeculeerd over de reden van de relatiebreuk tussen haar bevriende collega’s Ruud de Wild en Olcay Gulsen, las kort daarvoor uitgebreid de ongekend vuige parkeerplaatsroddel over Martien Meiland voor en is volgens Eva Jinek gewoon journalistiek gediskwalificeerd.

Zure Bridget

En deze presentatrice van RTL Boulevard roept ondertussen wel dat ze juicekanalen zoals die van Yvonne Coldeweijer zo ranzig vindt. Zo smakeloos. Het laagste van het laagste. En dat wil ze uitdragen ook. Heleen van Royen heeft een boekje geschreven dat een soort aanklacht is tegen de Yvonne’s van deze wereld en die nam Bridget in ontvangst.

Maar eh, Bridget is toch gewoon presentatrice van een showrubriek? Waarin al die juice van Yvonne vroeg of laat gewoon voorbijkomt als de BN’ers niet meer kunnen ontkennen? Ze voelt zich desondanks toch verheven boven de sapkraam: “Gelukkig zijn er nog steeds mensen die bij het woord juice aan een pakje appelsap denken”, mijmert ze op Insta.

‘Hypocriet!’

Yvonne vindt Bridget een hypocriete tante. “Bridget, jij leest mijn juice op van de autocue. Please”, sneert ze op haar juicekanaal.

En niet alleen de juicekoningin heeft die mening. Bridget wordt op Insta bedólven onder hypocrisieverwijten en daar reageert ze heel defensief op. Ze beweert dat RTL Boulevard altijd aan hoor en wederhoor doet. “Groot verschil.”

Bullsh*t, aldus Yvonne. “Nee hoor, dat is helemaal niet waar 😂”, schrijft ze aan Boulevard. “Als de artiest niet reageert dan vragen jullie aan mij of ik een filmpje wil maken speciaal voor jullie waarbij ik alles uitleg. Want dan zijn het mijn woorden en niet die van jullie. Gebeurt heel vaak zelfs.”

Neerbuigend

Huichelachtig tot en met, vindt Yvonne het. “Je moet nooit neerbuigend doen over de inspiratiebron waar je je hele programma mee vult. Wees me dankbaar dat je gratis content hebt om voor te lezen. Ik heb een goede band met de redactie van Boulevard en we werken zelfs prima samen. Don’t f*ck it up.

Mediajournalist Mark Koster begrijpt niet wat er met Bridget gebeurd is, vult hij aan in de podcast De Juice Show. “Ik vond Bridget vroeger heel leuk.”

Yvonne: “Ja, daar is ook iets mee gebeurd. Ook zuur. Zurig.”

‘Ze drinkt azijn’

Mark is een beetje klaar met Bridget. “Ja, sinds ze niet meer drinkt, drinkt ze azijn denk ik. Ze moet gewoon echt… Bridget, ga weer drinken. Ja, nee, maar echt. Die was juist leuk. Ik vond haar ook een beetje onredelijk en een beetje fellig soms, een beetje dat Haagse. Maar nu is ze zo afgevijld. Kom op!”

Yvonne: “Ik denk dat zij het allemaal gewoon iets te serieus nemen. Zichzelf en mij ook. Neem mij eens niet zo serieus. Gewoon, zie het eens voor wat het is. Net als Frans Bauer het ziet. Het is gewoon roddel. Het is gewoon hetzelfde als de Story en de Privé. Je weet wel, die bladen die jullie vrijwillig bellen om foto’s te maken van jezelf.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bridget Maasland: hypocriete vrouw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen