Johan Derksen vindt Miljuschka een matige VI-gast: ‘Oppervlakkig’

Het lijkt er niet op dat we Miljuschka Witzenhausen nog eens gaan terugzien als Vandaag Inside-gast. De smulpaap van RTL Boulevard is een beetje oppervlakkig, vindt Johan Derksen.

Miljuschka Witzenhausen en Johan Derksen © SBS 6

Als het gaat om het gastenbeleid van Vandaag Inside, dan heeft Johan Derksen misschien wel de belangrijkste stem. In de zomer is er in Grolloo zelfs een heel overleg geweest over welke gasten wel en welke gasten niet mogen worden uitgeprobeerd. En aan gasten die wel praten maar niets zeggen heeft hij een ongelooflijke hekel.

Smulpaaprecensie

Miljuschka Witzenhausen trapte haar optreden bij VI woensdagavond af met iets dat Johan héél slecht in de oren klonk: ze wil namelijk niet over politiek praten. En dat is natuurlijk een van de favoriete onderwerpen van Johan. Háár favoriete onderwerpen, eten en juice (ze is een van de weinige BN’ers die fan is van juice), trekken hem aanzienlijk minder.

Wat moeten ze met Miljuschka aan bij VI? Wilfred Genee legde het gisterenavond op tafel: “Dan nu even de evaluatie van Miljuschka Witzenhausen van gisterenavond. Jij zei: ‘Veel vrouwen hebben we niet.’ Wat vond je ervan?”

‘Prima meisje’

René van der Gijp spaart Miljuschka. “Ja, prima. Een prima meisje.”

Wilfred: “Goedgekeurd?”

René: “En lief. Een hapje bij d’r. Dat is altijd lekker.”

Wilfred: “Die gehaktballen waren echt lekker. Die kwamen uit Limburg.”

René: “Er is helemaal niets mis mee met het eten dat ze bij d’r had.”

Wilfred: “Johan?”

Johan niet enthousiast

Johan is dus minder enthousiast. “Ik vind het een heel warme persoonlijkheid, een feest om aan tafel te hebben. Een goede uitstraling. Een paar vetrolletjes, maar een heel knappe vrouw. Als het over eten gaat en over voorbeeldfunctie voor wat corpulente vrouwen, fantastisch. Als het over andere onderwerpen gaat vond ik het een beetje Koffietijd.”

Máár, zo benadrukt Johan: “Dat is geen diskwalificatie.”

Wilfred: “Dus? Een voldoende?”

Oppervlakkig

Johan voorzichtig: “Jazeker, ik heb haar er graag bij, maar ik hoef haar niet meteen helemaal in de hol te kruipen, toch? Dat zou ik wel willen, maar dat doe ik niet.”

Wilfred: “Dus er zou nog een tweede keer kunnen eventueel?”

Johan: “Nee, zo moet je het niet zien. Ze is van harte welkom, maar als het over andere onderwerpen ging, vond ik het een tikje oppervlakkig.”

Wilfred: “Nou, ze zit mee te kijken. Of niet. Want zoveel interesseerde het haar ook niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Miljuschka Witzenhausen niet meer geschikt voor de barkruk van VI?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen