Frans Bauer: ‘Ik zou als vader trots zijn op Yvonne Coldeweijer’

Frans Bauer denkt dat de vader van Yvonne Coldeweijer trots kan zijn op wat zijn dochter allemaal heeft bereikt. “Nou, superknap. Dat meisje is eigenlijk Privé, Story, Weekend in één!”

Yvonne Coldeweijer en Frans Bauer © RTL

Yvonne Coldeweijer ontmaskert de ene na de andere BN’er als schuinsmarcheerder, maar in elk geval één grote ster hoeft níet voor haar te vrezen: Frans Bauer. Ze noemt de volkszanger vaak als voorbeeld van hoe het ook kan en heeft zelfs een driedelige podcastserie over hem gemaakt, en in de laatste aflevering komt hij zélf aan het woord.

Frans volgt niet

De 49-jarige Frans onthult dat hij de juicekanalen zelf eigenlijk niet volgt. “Als ik eerlijk ben niet. Nee, ik volg het ook eigenlijk niet. Ik leef misschien wel als een soort mol. Ik zit of in de studio of ik ben thuis of ik ga naar een optreden of ik heb een concert en zo ziet mijn leven eruit.”

Zijn vrouw Mariska Bauer volgt die kanalen wel, maar beiden vrezen ze niet voor de berichtgeving uit die hoek. “Nee, waar zou ik bang voor moeten zijn dan?”

Rottigheid

Mark Koster, de co-host van Yvonne’s podcast, daarop: “Nou ja, dat ze iets rottigs over je gaan vinden, misschien ook onjuistheden over je verspreiden, wat toch vervelend is.”

Nee, daar is Frans niet bang voor. “Ja, maar goed, dat is iets wat honderd jaar oud is natuurlijk. Dat is toch niet alleen een onderdeel van de juice channels. Dat is al zo lang de roddelbladen bestaan toch.”

Vernieuwing

Vindt Frans de juicekanalen niet heftiger? “Ik weet het niet, ik volg het niet zo. Dan moet je meer bij mijn vrouw zijn, die vindt dat geweldig. Die weet precies welke broeken jij aanprijst en t-shirts, begrijp ik. Die weet dat je zwanger bent. En ik ben de hele dagen bezig met die gitaar en een toeter. Dat is gewoon zo. Hahaha.”

Hij vervolgt: “Wat moet ik ervan vinden? Het is de nieuwe tijd. Vroeger had je alleen een cd en een langspeelplaat. Nu heb je Spotify en dat soort kanalen. Ik zie het ook als een soort vernieuwing van de media.”

Trots op Yvonne

Frans vindt het juist wel knap wat iemand als Yvonne heeft bereikt. “Als ik het door mijn Bauer-ogen bekijk, denk ik van: ja, juice channels, het is iets nieuws, het is anders.”

Hij besluit: “Aan de andere kant, als ik jou dan zou beoordelen, denk ik bij mezelf: nou, superknap, meisje is eigenlijk Privé, Story, Weekend, alles in een. Heeft een eigen kledingwinkel, doet dat goed. Dan denk ik: als ik jouw vader zou zijn, zou ik trots zijn op wat je hebt bereikt. Op die manier zou ik er dan ook naar kunnen kijken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Frans Bauer ooit voorbij zal komen op de juicekanalen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen