Hans Klok stelt zwaar teleur met ordinair gescheld: ‘Dit doe je niet’

Hans Klok heeft even goed zijn spierballen laten zien aan Bridget Maasland. Hij heeft de tv-ster weer eens lekker de huid vol gescholden. Maar dat komt als een boemerang in zijn gezicht terug.

Hans Klok © Instagram

Als we Hans Klok mogen geloven dan verdwijnt Bridget Maasland in de hel voor haar omgang met de overleden bonusmoeder van haar zoontje. Nathalie Hoop, de dame in kwestie, was Hans’ vaste assistent en het is volgens hem wálgelijk hoe Bridget met haar is omgesprongen. Af en toe scheldt hij Bridget daarom even lekker verrot.

Valse nicht

Hans kan in zijn goocheltent lekker zijn gang gaan, maar om Bridget nou en plein public uit te schelden voor ‘oud k*twijf’ en ‘mormel’ is gewoon heel erg primitief en eigenlijk niet zo leuk. Het komt dan ook als een boemerang in het gezicht van de goochelaar terug: hij wordt áfgemaakt op de beruchte Facebook-pagina van Shownieuws.

Veel kijkers vinden Hans maar een kansloze knakker. “Niveau valse nicht, niet doen Hans”, zegt meneer Bert.

En Rob: “Laat deze goochelaar naar zichzelf kijken. Kritiek op iemand mag en kan, maar ga niet over het uiterlijk van iemand praten. Ook hier weer rancune in het spel richting die Maasland.”

Engerd

Tiny vindt dat Hans zelf een ‘oude rotkop’ heeft. “Goed in de spiegel kijken zonder make-up engerd 😝😝😝😝😝.”

Daar is Klaas het mee eens: “Hij is zelf ook een oud mokkel!”

Het is een sujet, vindt Anjet. “Je mag overal wat van vinden, maar hou het lekker voor jezelf.”

En Harma: “Zelf trekt hij ook geen volle zalen meer 🤣🤣🤣”

Blonde baviaan

Joussef gaat ook flink los. “Hahaha, ‘oud mokkel’. Nou, ik kijk liever naar Bridget Maasland (wordt 49 jaar) waar je nog mee kan lachen dan naar de ouwe 54-jarige goochelende relnicht Hans Klok. Bah bah… Die gast heeft meer rimpels dan die blonde baviaan in Artis.”

Paula pleit voor vrede in BN’er-land. “Hans en Bridget zijn beiden knappe mensen met veel succes met hun loopbaan. Laat elkaar in waarde.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dreigt Hans Klok zijn gunfactor te verliezen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen