‘SBS 6 moet Marcel & Gijs tijdens hoogseizoen in weekend zetten’

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman zouden meer voor SBS 6 kunnen betekenen dan alleen het zomervullertje uithangen, denkt 538-ster Tim Klijn. “Zet ze in het weekend.”

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen © SBS 6

Het heeft veel mensen verbaasd dat de zomerse VI-vervanger Marcel & Gijs vorige maand geen complete flop bleek op SBS 6. Hoewel Hélène Hendriks het momenteel beter doet met De Oranjezomer, wisten de heren Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman toch nog aardig wat kijkers te vermaken. Wat moet er nu met hen gebeuren?

Marcel & Gijs in weekend?

Talpa-bobo Paul Römer heeft al laten weten dat hij Marcel & Gijs volgende zomer graag zou terugzien op het tijdstip van VI, maar hebben de heren misschien meer te bieden dan alleen de zomerse invallers spelen?

Tim Klijn, de belangrijkste presentator van Radio 538, denkt van wel. Hij denkt dat je het duo ook prima kunt inzetten tijdens het hoogseizoen. “Ik denk dat het programma het beste werkt als je het twee keer in de week uitzendt. Ik denk dat als je dit in het weekend programmeert in plaats van VI, dan heb je denk ik een heel leuke weekendopvulling.”

‘Niet los van elkaar’

Sidekick Rick Romijn lijkt zijn twijfels te hebben. “Vonden jullie Gijs en Marcel leuk?”

Collega Niels van Baarlen lijkt wel enthousiast. “Ik vond het uiteindelijk over de hele maand toch een geslaagd project.”

Rick: “En wie vinden jullie leuker: Gijs of Marcel?”

Tim: “Ik vind de combinatie.”

Niels: “Ja, los van elkaar moet je ze niet zien.”

Leuke interviewer

Tim ziet hier wel iets structurelers in. “Ik vind de combinatie goed werken. En ik moet zeggen: ik vind die Gijs wel een leuke interviewer. Hij stelt wel goede vragen en hij luistert. Ja, ik vond het al met al geslaagd. Zullen we doorgeven dat ze door mogen?”

Niels: “Ja, hoor. Van mij wel.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen