Igone de Jongh weigert verzoeken om te reageren: ‘Imago op spel’

Igone de Jongh weigert verzoeken om te reageren op de strafeis tegen Thijs Römer, met wie ze mogelijk toch weer een liefdesrelatie heeft. “Haar imago staat natuurlijk ook op het spel, hè?”

Thijs Römer en Igone de Jongh © Instagram

Nu het er toch wel heel erg op begint te lijken dat Thijs Römer veroordeeld wordt voor zedenfeiten bij minderjarige meisjes, zijn Igone de Jongh en Katja Schuurman, met wie hij een modern family vormt, stiller dan ooit tevoren. Igone lijkt sinds kort toch weer een liefdesrelatie te hebben met Thijs, maar pikt de maatschappij dat wel?

Igone zwijgt

Jordi Versteegden, verslaggever van De Telegraaf, vindt dat Igone in elk geval wat uit te leggen heeft. Hij zegt in de podcast Strikt Privé: “Wat me zo opvalt is dat Igone de Jongh eigenlijk nog niet van zich heeft laten horen.”

Collega Evert Santegoeds beaamt: “Nee. Sterker nog: alle verzoeken om commentaar worden door haar management resoluut afgewezen. Wat zij doet is hinken op twee gedachten, lijkt het. Begin januari maakte ze bekend te willen gaan scheiden van Thijs, later kwam ze daar een beetje op terug en zei ze: ‘Ja, dat is hoe ik me toen voelde.’”

Hand in hand

Evert denkt dat de twee stiekem gewoon weer samen zijn. “Vorige week werden ze bij Coldplay in de Johan Cruijff Arena gewoon weer hand in hand gezien. Ik weet niet of haar ogen nu geopend zijn na die zitting, maar daar wijst het nog niet op eigenlijk.”

Jordi: “Nou ja, ik denk ook wel dat je er even op moet broeden van: wat moet je dan zeggen? Want haar imago staat natuurlijk ook op het spel, hè?”

Samen uit crisis

Evert: “Ja, bij een veroordeling, hè? Laten we dat even vooropstellen nog, maar God, je moet wel heel erg van iemand houden wil je samen uit deze crisis komen, denk ik.”

Een beetje wat voor Linda de Mol ook geldt natuurlijk. Haar geliefde Jeroen Rietbergen wordt vervolgd voor verkrachting en als daar een veroordeling uitrolt, dan lijdt Linda natuurlijk ook enorm gezichtsverlies.

Voorspelbaar

Privé-sterjournalist Jan Uriot vraagt zich af of we überhaupt wat opschieten met een reactie van Igone en Katja. Hij denkt dat zo’n reactie nogal voorspelbaar zal zijn, zegt hij in de rubriek Wat Vindt Jan.

Jan: “De twee exen reageren natuurlijk niet. Dat is natuurlijk ook wat. Moeten exen reageren hierop? Ze zouden wel een statement kunnen geven natuurlijk, maar we kunnen er ook wel van uitgaan dat zij dit ook geen feestje vinden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen