Gordon-mysterie opgelost: ‘John van den Heuvel was aanwezig’

John van den Heuvel is de reden van het mysterieuze gedoe van William Rutten over de verjaardag van Gordon, stellen de juicekanalen. “Kennelijk wilde hij even interessant overkomen.”

Gordon en John van den Heuvel © RTL

Gordon heeft gisterenavond in zijn penthouse in Amsterdam een hoop gasten ontvangen om zijn 55ste verjaardag te vieren. Het was een drukte van jewelste en ook zijn goede vriend William Rutten was erbij. Hij moest iets eerder vertrekken, omdat hij later op de avond verwacht werd in de studio van Shownieuws.

Mysterieus gedoe

Eenmaal aan de Shownieuws-desk lichtte William een tipje van de sluier op over de verjaardag van Gordon. Hij deed daar erg mysterieus over de gastenlijst. “Ja, Patricia Paay zag ik lopen. Ook wat mensen die ik niet ga noemen om redenen dat het even niet kan. (…) Nee, dat ga ik ook niet uitleggen, want dan doe ik het alsnog.”

William begon uit zichzelf over deze gasten die hij ‘niet kon noemen’. Het is ten eerste onduidelijk waaróm hij daarover begon – niemand vroeg hem om iets te vertellen over gasten waarover hij niets mag vertellen – en ten tweede is het onduidelijk op wie hij doelt. Volgens de juicekanalen heeft dit te maken met de aanwezigheid van John van den Heuvel.

‘Komt door John’

John wordt nog altijd zwaar beveiligd. Hij werd twee jaar geleden halsoverkop weggehaald bij de verjaardag van Gordon, omdat enkele minuten daarvoor Peter R. de Vries werd neergeschoten. En vorig jaar was er ook een dreiging rond zijn eventuele aanwezigheid op Gordons verjaardag, maar toen was de misdaadjournalist in ons land en de zanger in Dubai.

Ditmaal was John dus wél van de partij bij Gordons feest en daar schijn William dus op gedoeld te hebben. “Dat gaat over beveiliging, de aanwezigheid van John van den Heuvel bijvoorbeeld. Dat mag natuurlijk niemand weten…”, zegt een spion van Juice Channel.

‘Gewoon foto’s!’

Een andere spion begrijpt de uitspraken van William niet. “Ik heb een familielid van hem op Facebook, het is gewoon interessant doen. Zij plaatste ook gewoon foto’s met diverse gasten. Onder anderen John van den Heuvel en Herman den Blijker.”

Juice Channel denkt dat William even wilde laten blijken dat hij meer weet dan de kijkers thuis: “John was er volgens een bron inderdaad. Dan zou het verhaal inderdaad over hem gaan. Maar nogmaals: waarom zou je daar interessant over willen doen?”

Wat zegt Yvonne?

Ook Yvonne Coldeweijer stelt dat William doelt op de aanwezigheid van John. “Spannend hè? 🤓”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen