BN’ers eens met kritiek: moet Eddy Zoëy eruit bij RTL Boulevard?

BN’ers zijn het eens met de kritiek van Raymond Mens dat er veel te veel presentatoren rondlopen bij RTL Boulevard. Gaat het roer om? Eddy Zoëy zit het meest in de gevarenzone…

Eddy Zoëy in RTL Boulevard © RTL

RTL Boulevard was ooit de grote Albert Verlinde- en Beau van Erven Dorens-show, maar dat is inmiddels al wel héél lang geleden. Tegenwoordig is de showrubriek een beetje een allegaartje met een héle carroussel aan presentatoren. Volgens Raymond Mens is dat héél slecht voor de herkenbaarheid van het programma en moet het roer nodig om.

Tineke is kritisch

De Story heeft over dat voorstel gebeld met zijn prominentenpanel en flink wat sterren zijn het ermee eens dat vier presentatoren voor één programma wel een beetje veel van het goede is. Én Bridget Maasland én Daphne Bunskoek én Eddy Zoëy én Vivienne van den Assem? Het wordt tijd om er iemand uit te gooien, vinden zij.

Radiolegende Tineke de Nooij vindt dat Boulevard gewoon weer terug moet naar zoals het vroeger was. “Ja. Twee vaste presentatoren, want ze hebben al diverse specialisten.”

Een vast team

Bobbi Eden vindt dat je door het continue gewissel nauwelijks een band opbouwt met het team van Boulevard. “Ja”, zegt de actrice. “Een vast team is ook handig voor binding met de kijker. Al lijken ze nu ondergeschikt aan de items die elkaar snel opvolgen.”

Zangeres Ria Valk weet soms niet eens meer of ze wel naar Boulevard zit te kijken. “Ik weet vaak niet eens meer naar wie ik kijk. Destijds met Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz was het veel beter.”

En Johan Vlemmix spreekt in het Story-prominentenpanel zelfs van een ‘chaos’ bij de showrubriek.

Eddy als eerst?

Gaat RTL Boulevard luisteren naar de kritiek of kijken ze vooral lachend naar hun torenhoge marktaandelen? Waarschijnlijk het laatste, maar als ze tóch voor iets meer herkenbaarheid kiezen, dan lijkt Eddy als eerste het onderspit te delven.

Van de lezers van Mediacourant zou 41 procent ervoor kiezen om Eddy als eerste te dumpen, blijkt uit een poll waarop 14 duizend keer gestemd is. Bridget Maasland volgt op de tweede plek met 26 procent. Daphne Bunskoek (20 procent) en Vivienne van den Assem (13 procent) wekken minder aversie.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mist RTL Boulevard een autoriteit op het gebied van showbizz, zoals Albert Verlinde dat was?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen