Duncan Laurence’s uiterlijk irriteert Talpa-ster: ‘Kwal van een vent’

Duncan Laurence zorgt met zijn uiterlijk en zijn uitstraling voor ergernis bij Rick Romijn, een van de grote sterren van Radio 538. “Dat vind ik dus echt een kwal van een vent.”

Duncan Laurence © NPO

Rick Romijn, die na het weekend samen met zijn collega’s terugkeert in de ochtend van Radio 538, ergert zich in toenemende mate aan Duncan Laurence. Het valt veel mensen op dat hij nog zo fris en sympathiek was toen hij aan het Eurovisie Songfestival begon, maar tegenwoordig chagrijnig en lijkbleek rondloopt in allerlei zwarte gewaden.

‘Kwal van een vent’

Het zorgt voor irritatie bij Rick. “Weet je wat heel raar is? Dat je iemand zeg maar beoordeelt op wat je ziet”, bekent hij in de ochtendshow van Tim Klijn. “Die Duncan Laurence vind ik dus echt een kwal van een vent. Ik ken hem helemaal niet, maar dan zie ik hem rondlopen met dat hondje op z’n handen en dan denk ik bij mezelf: ja…”

Sidekick Niels van Baarlen: “Ik heb wel het idee – hij maakt waanzinnige platen, hè, laten we dat vooropstellen – dat er altijd wel gedoe is rondom hem. Er is gezeur, er is ruzie, het is moeilijk, het is schimmig.”

Ingewikkeld

Tim springt in de bres voor Duncan. “Aan de andere kant weet ik ook niet hoe je als mens wordt op het moment dat je een onbekende zanger bent en je opeens het Eurovisie Songfestival wint. De hele wereld wil opeens iets van je. Dat is wel ingewikkeld hoor.”

Rick vindt dat geen geldig excuus. “Maar stel: jij wint vanavond een geweldige prijs. De prijs der prijzen. Dan praat je toch morgen niet half Engels?”

Hellevoetsluis

Als de nieuwslezeres van dienst bekent dat zij ook wel eens Engels praat in ons land, omdat haar vader uit Nieuw-Zeeland komt, merkt Niels op: “Ja, maar Duncan z’n vader komt níet uit Nieuw-Zeeland.”

Rick: “Nee, die komt uit (zet Amerikaans accent op, red.) Hellevoetsluis. Hahahaha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Duncan Laurence er gelukkig uitziet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen