‘Schoonmoeder Rob Kemps heeft Story-paparazzo ingeschakeld’

Het zou volgens Yvonne Coldeweijer goed kunnen dat Rob Kemps niet zélf naar Story-paparazzo Edwin Smulders heeft gebeld, maar dat zijn nieuwe schoonmoeder dat heeft geregeld.

Rob Kemps © YouTube, Instagram

Rob Kemps heeft zijn gezin met twee jonge kinderen verlaten voor zijn achtergronddanseres en ze laten er geen gras over groeien. Ze staan deze week met een hele Leontine Ruiters-achtige fotoreportage in de Story. Hoewel hoofdredacteur Guido den Aantrekker net doet of het allemaal toeval is, zijn de foto’s té geposeerd om dat te geloven.

Schoonmoeder

Het is duidelijk dat er afspraken zijn gemaakt met paparazzo Edwin Smulders, maar komen die van Rob zelf of van de moeder van zijn nieuwe vriendin Stephanie Klaver?

Volgens Yvonne Coldeweijer, die volgens deze schoonmoeder in kwestie ‘een k*twijf‘ is, zou dat laatste zomaar kunnen. Ze schrijft op haar juicekanaal: “Van een ingewijde spion hoor ik dat het best eens mogelijk kan zijn dat de achtergronddanseres expres haar moeder heeft laten weten waar ze liep met Rob.”

Hongerig voor fame

Robs nieuwe schoonmoeder heeft een direct lijntje met Edwin, weet Yvonne. “Die moeder kent Edwin Smulders persoonlijk en heeft haar dochters altijd op deze manier naar voren weten te schuiven. De achtergronddanseres is hongerig voor fame en wil natuurlijk graag zo spoedig mogelijk naar buiten treden.”

Het is in elk geval overduidelijk dat iemand uit het kamp van Rob en Stephanie overduidelijk aan het lekken is naar de Story, want het tijdschrift schildert hem af als een soort heilige. “Rob zou een nieuwe auto voor zijn ex Miriam hebben gekocht, en voor de komende twee jaar een huis voor haar gehuurd hebben”, aldus het tijdschrift.

Fake news

Volgens Yvonne is dit fake news. “Guido, jij zuigt juice uit je duim! Rob heeft helemaal geen auto voor zijn ex gekocht. Ze reed nog in de gezinsauto en die moet ze nu gewoon inleveren! Ze krijgt er ook geen andere voor terug. 🤡 Dus dat klopt helemaal niet. Heeft Rob jullie dat verteld? 😂”

Ze vervolgt: “Hij heeft ook zeker nog niet de huur twee jaar vooruit betaald. Hij betaalt nu wel haar huur en er is wel over vooruitbetalen gesproken, maar er is nog niks overgemaakt. Niet dat het daarom draait, maar Story brengt weer bullsh*t. Spionnen weten hoe dit zit. 👋🏻”

Rob op Story-cover

Rob en zijn nieuwe liefje op de Story-cover:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps die met zijn nieuwe liefje poseert voor de Story. Respectloos naar zijn ex?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen