Schoonouders Rob Kemps vinden Yvonne Coldeweijer een ‘k*twijf’

De soap rond Rob Kemps lijkt alleen maar smeuïger te worden nu hij nieuwe schoonouders heeft die zich niet kunnen beheersen. Waar hebben zij Yvonne Coldeweijer eigenlijk voor uitgescholden?

Yvonne Coldeweijer en Rob Kemps © RTL, YouTube

Het is bizar hoe snel de gunfactor van Rob Kemps is verdwenen. Heel even leek hij dé nieuwe televisiester van ons land te worden, maar het tekenen bij SBS 6 heeft hem de das omgedaan. De zender gaf hem bijvoorbeeld een talkshow, terwijl hij niet kan interviewen. Johan Derksen, die te gast was, onthulde dat álle vragen hem werden ingefluisterd.

‘K*twijf’

Na een serie televisieflops zijn het nu privéschandalen die verder morrelen aan het imago van Rob. Zo heeft hij zijn gezin met twee jonge kinderen ingeruild voor, hoe cliché, een achtergronddanseres. Het gaat om Stephanie Klaver, zus van de iets bekendere Melody Klaver. En die dames blijken behoorlijk expressieve ouders te hebben.

Yvonne Coldeweijer onthulde aan het begin van de week dat ze is uitgescholden door deze ouders, maar wat hebben ze eigenlijk gezegd? De juicekoningin onthult het in haar podcast De Juice Show. “K*twijf. Ik ben een k*twijf, want het zat allemaal heel anders dan wat ik zei. Maar we weten natuurlijk dat dat niet zo is.”

End goal

Het is altijd een doel geweest van Stephanie om een BN’er aan de haak te slaan, weet Yvonne. “En die familie is nu gewoon heel blij dat die meid het op haar 40ste eindelijk is gelukt om door te breken, door een relatie te krijgen met een BN’er. Ja, dat is natuurlijk een end goal van deze meid. En dat is gelukt.”

Ze vervolgt: “Rob heeft zijn gezinnetje verlaten voor de achtergronddanseres. Op een heel nare manier. En nu zijn ze gaan varen in Vinkeveen. Ik denk dat ze wel een beetje trots zijn op hun nieuwe aanwinst Rob.”

Uitgescholden

De familie van die Stephanie is eigenlijk helemaal niet interessant, vindt Yvonne. “Ik zou het nooit over die familie hebben, want wat kan mij dat nou schelen, maar toen ben ik dus uitgescholden door of die moeder of die stiefvader, dat weet ik niet, want het was van het account van hun winkel.”

Wat verwijten ze haar eigenlijk? “Ja, dat ik de feiten niet ken. Nou, ik ken een hele hoop feiten, dus ik weet zeker dat wat ik heb gezegd waar is.”

Geen reactie

Hoe heeft Yvonne gereageerd op dat k*twijf-gescheld? “Ja, toen zei ik: ‘Ben jij nou de moeder van Stephanie?’ Ik zeg: ‘Weet je zeker dat je mij wil uitschelden? Dat is misschien niet zo’n goed idee.’ Toen kreeg ik geen reactie meer.”

Pr-technisch zijn die schoonouders gewoon heel slecht voor Rob, meent ze. “Ik dacht eigenlijk vooral aan Rob op dat moment, want dit is toch echt helemaal niet de bedoeling? Dat je nieuwe schoonouders de Queen of Juice gaan uitschelden? Dat is niet handig, toch? Rob moet nog een tijdje mee jongens.”

Niet meer sympathiek

Rob kan zijn schoonouders maar beter de mond snoeren, aldus Yvonne. “Hij is nu helemaal niet meer sympathiek, dus dat je me dan uitscheldt voor k*twijf… Dat is misschien niet al te handig.”

Tot slot: “Wanneer gaat hij terug naar zijn vrouw en kindjes? Ik denk een paar maandjes. Hij gaat gewoon terug naar die Miriam, want hij kan nooit trots zijn met die danseres.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen