Mattie Valk krijgt advies: ‘Ga niet thuiszitten na heftige juicebom’

Mattie Valk heeft zijn week op Qmusic gewoon afgemaakt, ondanks de heftige juice die Yvonne Coldeweijer dinsdag over hem heeft verspreid. Verstandig, denkt Evert Santegoeds.

Mattie Valk en Marieke Elsinga © Qmusic

Yvonne Coldeweijer heeft deze week een flinke juicebom laten ontploffen over Mattie Valk, dé grote ster van Qmusic. De sapkoningin vindt hem een ‘walgelijk slecht mens‘ nu ze heeft gehoord dat hij heeft gelogen over zijn tweelingdrama. Hoewel hij haar aanvankelijk verzocht om de juice niet te brengen, deed de dj er later lacherig over op de radio.

Alle perken te buiten

Het is verstandig dat Mattie zijn uitzendweek gewoon heeft afgemaakt alsof er niets is gebeurd, vindt Evert Santegoeds. De hoofdredacteur van Privé vindt dat de radiomaker wel héél hard wordt aangevallen op social media. “Het is iets van deze tijd”, zegt hij in zijn podcast Strikt Privé.

Hij vervolgt: “Gaat het goed met je dan krijg je berichten, maar gaat het slecht, dan krijg je ook de wind van voren op een verschrikkelijke manier. Wat je soms leest onder berichten op Instagram-posts… Het gaat zó ontzettend ver. Ik vind dat bij Mattie ook. Ik vind dat echt… Hoe hij nu onder vuur is komen te liggen, gaat ook alle perken te buiten.”

Zwijgende Mattie

Zijn collega Jordi Versteegden, entertainmentverslaggever van De Telegraaf, vindt het opvallend dat Mattie blijft zwijgen. “Ja. De context is dat Yvonne Coldeweijer onderzoek heeft gedaan naar hoe het nou zat met die twee kinderen die hij wel of niet op de wereld zou hebben gezet. Dat verhaal komt van een paar jaar geleden.”

Hij vervolgt: “Het is heel heftig, maar het lijkt erop dat Mattie gewoon weer doorgaat en dat hij er op de radio niet te veel woorden aan vuil wil maken. Vind je dat slim van hem om hier verder niet op te reageren?”

‘Niet thuiszitten’

Ja, vindt Evert. Hij adviseert Mattie om niet thuis te gaan zitten. “Ik zou het maar negeren en niet thuis gaan zitten. Wanneer ga je dan weer aan de slag namelijk?”

Hij vervolgt: “Het rare is wel dat die verklaring is uitgebracht, mede namens die ex. Hoe dat nou zit, zou ik van haar graag een keer willen horen en aan de andere kant: het is lang geleden en het zijn zijn kinderen niet, dus waarom zou hij zich daar verantwoordelijk voor moeten voelen?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het veelzeggend dat Mattie Valk het schokkende verhaal van Yvonne Coldeweijer niet ontkent?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen