Mattie Valk krijgt steun van Q-collega na juicebom: ‘Heel erg lief’

Mattie Valk wordt na de juicebom van Yvonne Coldeweijer vergúisd op zijn Instagram-kanaal, maar zijn collega’s bij Qmusic gaan voor hem door het vuur. “Dit is zo ongelooflijk lief.”

Joost Swinkels en Mattie Valk © RTL

Yvonne Coldeweijer heeft schokkende onthullingen gedaan over het tweelingdrama van Mattie Valk. Zó schokkend dat ze de grote ster van Qmusic nu omschrijft als een ‘walgelijk slecht mens‘. Hoewel Mattie er lacherig over doet op de radio, kan het niet anders dan dat dit hem allemaal ontzettend aangrijpt.

Briefje van Joost

Zijn collega’s van de radiozender zijn er in deze barre tijden voor hem. Niet alleen zijn co-host Marieke Elsinga, maar ook nacht-dj Joost Swinkels. Hij heeft vannacht een briefje achtergelaten voor Mattie op de Q-mengtafel.

Als Mattie gevraagd wordt naar de laatste foto in zijn filmrol, zegt hij vanochtend in zijn radioshow: “Mijn laatste foto is hier vlak voor zes uur gemaakt. Er lag hier een briefje van Joost Swinkels. Dat vind ik dan zo ongelooflijk lief. Hij maakt hier een programma tussen 22.00 en 01.00 uur ’s avonds en er lag hier een handgeschreven brief.”

‘Hé maat’

Joost steekt Mattie een hart onder de riem. “Er stond op: ‘Hé maat, fijne show vandaag.’ Met een hartje erbij. Ik heb er een fotootje van gemaakt en dat even naar Joost gestuurd om te laten zien dat ik het briefje had gevonden.”

Marieke vindt dat heel erg lief. “Ach. Nou, dat is inderdaad heel attent, ja.”

Overigens is Mattie de afgelopen dagen niet inhoudelijk ingegaan op de juice van Yvonne.

Haatreacties

Die juice leidt er wel toe dat Mattie’s Instagram-pagina vol staat met haatcomments. “Man man man. Nadat je je maat naaide voor een Tesla, dacht ik dat je niet dieper kon zinken. Maar here we are…👎🏼”, zegt Vanessa.

Mies: “Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel! 😉 Justice for je ex finally! En nog valser ben je om nu zo je ex te manipuleren om het bericht namens jullie beiden te ondertekenen. Ze heeft het recht om haar naam te laten zuiveren nadat jij die besmeurd hebt.”

Tash is ook pissig: “Mans genoeg ben je zeker niet. Wegrennen van kindjes die extra zorg nodig hebben.”

En Vajen: “Triest persoon ben je zeg.”

Steun

Er is ook steun voor Mattie. Zo zegt Maritza: “Ik schrik van de reacties. Mattie leest het ook. Heel heftig. Je bent een goede dj. Persoonlijk ken ik je niet, daarom denk ik dat je een goed persoon bent. Werkse. Maak mooie shows.”

En Hoog: “Wauw! Ik schrik van de vele haat wat hier gedropt wordt! Al verbaast het me niks. Sommige mensen gaan nu eenmaal lekker op het leed van anderen. Ik vind het triest. Waarom is het nodig om twee mensen (en indirect twee kinderen) opnieuw verdriet te doen? Voor hen was het klaar, gesloten boek.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen