Klagende Irene Moors wekt ergernis Johan Derksen: ‘Belachelijk!’

Ze was ooit hét vrolijke gezicht van de televisiezondag: Irene Moors. Nu haar tv-carrière in de vangrail ligt is ze vooral zuur en chagrijnig. “Ze gedraagt zich belachelijk”, vindt Johan Derksen.

Irene Moors en Johan Derksen © RTL, Instagram, SBS

Tv-miljonairs die steen en been klagen kunnen doorgaans op weinig begrip rekenen. Ook Irene Moors komt de laatste tijd alleen maar klagend in het nieuws. Vorig jaar stond ze al met een enórm zuur gezicht voor de camera van Shownieuws om te mopperen over de juicekanalen en vorige week deed ze heel erg gepikeerd over Angela de Jong.

Carlo-boek

Kennelijk zit Irene in een soort bui, want nu gaat ze alwéér los. De presentatrice heeft een interviewtje gegeven aan Privé-sterjournalist Jan Uriot en die heeft dat zondag op de site geplaatst met als kop: ‘Irene Moors: ’Het boek Carlo is voor mij gesloten’’.

Is die kop uit zijn verband getrokken? Niet als Irene letterlijk geciteerd is. Ze zegt namelijk in het interview niet meer in De TV Kantine te willen: “Het doemt al twee jaar steeds weer op in de media, maar het boek Carlo Boszhard is wat mij betreft na dertig jaar definitief gesloten. Ik houd van ronde getallen, dus dertig is mooi zo.”

Irene pissig

Irene is er in elk geval niet blij mee. Ze schrijft in haar Insta-stories: “Twee jaar geleden besloten te stoppen met de TV Kantine. Blijkbaar is dat vandaag plots nieuwswaardig. De kop is suggestief. I ❤️ CARLO. Maar dat weet hij zelf ook wel. 😘”

Goh, wat is Irene weer geprikkeld. De uitspraak ‘het boek Carlo Boszhard is wat mij betreft definitief gesloten’ klinkt gewoon kil en is zeker headline-waardig. Dat de presentatrice dat niet snapt zegt meer over haarzelf dan over Jan Uriot.

Klakkeloos

Was dit het dan? Néé! Irene heeft nog méér te klagen. De voormalig televisiester is namelijk ook boos dat die opvallende headline is overgenomen door andere media. Ze deelt een overzicht van nieuwsmedia die min of meer dezelfde headline gebruiken. “Wat is er aan de hand in medialand? Niet zelf denken, klakkeloos overnemen! 🤔”

Hier heeft Irene natuurlijk wel een punt, maar door media als RTL Boulevard, Televizier, Vriendin en Story te verwijten dat ze niet zelf na kunnen denken, maak je jezelf natuurlijk niet erg populair.

Johan haalt uit

Johan Derksen heeft het in elk geval een beetje gehad met Irene. “Weet je wie wél coaching nodig heeft? Irene Moors. Zij zat in dat lachwekkende showtje met een stoffer en blik. Dat wordt nu van zender gehaald, volledig terecht en nu heeft Carlo Boszhard besloten dat hij wel weer De TV Kantine wil doen. Dat was echt een hit.”

De voetbalkenner vervolgt in Vandaag Inside: “Hij wil het weer in leven roepen en nu zegt Moors wat arrogant: ‘Dat is een gepasseerd station, daar doe ik niet aan mee.’ Nou, dan tekent ze haar eigen doodvonnis, want dan is haar carrière voorbij.”

Shitamusement

Irene is een beetje passé, meent Wilfred Genee. “Nou, ho, ze doet ook mee aan de VriendenLoterij, de Postcode Loterij en dat soort dingen.”

Johan: “Ja, die reclamedingetjes dat ze twintig keer in beeld is met haar blauwe pakkie, ja. Maar daar word je ook niet blij van. Maar die TV Kantine was echt een tv-hit.”

Hij besluit: “Die mevrouw… Ik las dat ze 55 was. Die heeft toch wel haar volle verstand en die weet toch dat ze hélemaal in de verkeerde waaier zit nu bij shitamusement? Ze gedraagt zich belachelijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Irene Moors verbitterd is geraakt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen