Sjoelbak-rammer Irene Moors niet blij met kritiek: ‘Heel onterecht!’

Irene Moors vindt het niet terecht dat ze zoveel kritiek heeft gekregen op haar optreden in de Marieke Elsinga-flop Alles is Muziek. Daarin stond de gevallen tv-ster te rammen op een sjoelbak.

Irene Moors © RTL

Het leek wel een soort ceremonie om te vieren dat ze nu écht vergane glorie is: het optreden van Irene Moors in de tv-flop Alles is Muziek. Ze stond een paar weken geleden als een bezetene op een sjoelbak te rammen en is daarom flink bespot. Veel mensen vinden het namelijk raar als iemand heel hard op zo’n houten bak slaat om muziek te maken.

‘Zelf wel geestig’

Irene’s tv-carrière is door dit optreden zo’n beetje doodverklaard door Angela de Jong, maar zelf kijkt de presentatrice daar heel anders naar. “Ik vond het zelf wel geestig”, reageert de presentatrice in De Telegraaf. “Dat de discussie op een gegeven ogenblik over míj ging, vind ik zeer onterecht.”

Waarom vindt ze dat onterecht? “Ten eerste is het mijn programma niet en ten tweede verleende ik graag mijn medewerking, omdat ik een zwak heb voor Marieke Elsinga, die de show presenteert.”

Acte de présence

Dus als je een zwak hebt voor een collega laat je je lenen om als een bezetene op allerlei voorwerpen te rammen? Is dat niet een beetje vreemd?

Nee, vindt Irene. “Als ik door televisiemakers word gevraagd om acte des présence te geven in een programma, en het staat me aan, dan doe ik het. Zo simpel is dat!”

Terug op Carlo

En hoe staat het met het plan om weer terug op de buis te keren met haar vroegere tv-maatje Carlo Boszhard? Daar hadden ze het vorige week over in een of ander online programmaatje.

Ah, dat is alweer van de baan. “Het boek Carlo Boszhard is wat mij betreft na dertig jaar definitief gesloten. Ik houd van ronde getallen, dus dertig is mooi zo. Dat heeft trouwens niets met Carlo persoonlijk te maken, want we zijn nog steeds dikke vrienden. Maar samenwerken zullen we niet meer.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen