Rachel Hazes is back: ‘Rob Goossens, ga je schamen, KNEUS!’

Geestig: de nationale conflictkoningin Rachel Hazes laat weer van zich horen. Ze gaat los op één van de vele mensen die ze haat, namelijk Rob Goossens. “Je moet je schamen, KNEUS!”

Rachel Hazes en Rob Goossens © RTL

Het is vandaag precies 440 dagen geleden dat Rachel Hazes tijdens de uitzending van RTL Boulevard ál haar asbakken op de grond smeet. Ze werd kéihard aangevallen door Rob Goossens: “Arme Rachel, zoek eens een keer een nieuwe hobby, want straks is het twintig jaar na de dood van André Hazes en dan loop je nog stééds met het lijk te zeulen.”

Oprisping

Wereldschokkend? Niet echt. Dit is hoe er in de meeste huiskamers over Rachel gedacht wordt. Toch weigert de beroepsweduwe sinds die dag om met RTL Boulevard te praten, ondanks dat haar goede vriendin Bridget Maasland daar achter de desk staat. Pas als Rob op straat gezet wordt, is de Boulevard-plopkap weer welkom in Mijdrecht.

Rachel en Rob zijn elkaar nog één keertje tegengekomen, namelijk afgelopen oktober, bij de première van de André Hazes jr.-docu. Het was ‘geen gezellig gesprek‘ en nu, dik een half jaar na dato, heeft Rachel ineens last van een oprisping. Ze heeft Rob gisterenavond een ‘DM’ (direct message) gestuurd op Instagram.

Kneus

De aanleiding? Rob heeft een of ander tweetje geplaatst waarin hij moppert dat de Volkskrant hem een Shownieuws-deskundige noemt. Reden voor Rachel om even lekker haar gal te spuwen in een privéberichtje aan Rob: “Meen jij dit serieus??? Ben jij nou echt beledigd omdat ze het verkeerde programma bij jouw naam hebben gezet?!?!?”

Ze vervolgt: “Eigenlijk best klein en onschuldig als je ziet wat bijvoorbeeld een RTL Boulevard, en met name jij, voor leugens over mij vertellen. Ga je schamen, kneus. Misschien ook een goede tip om een vonnis eens goed te lezen en daar anders hulp voor in te winnen voordat jullie ergens weer een mening over hebben.”

‘Kom uit de kast!’

Rachel is overduidelijk met het verkeerde been uit bed gestapt. Ze gaat maar door: “Rob, blijf dicht bij jezelf en kijk eens goed in de spiegel. Jouw frustratie ligt zo diep in jouw gefrustreerde indentiteitsprobleem. Kom eens uit de kast… Daar ligt jouw verlichting.”

Het is opvallend hoe beleefd en geduldig Rob reageert op de gifspuwende weduwe. Hij legt uit dat zijn beklag over de Volkskrant meer een gebbetje was. “Rustig nou!”, roept hij. Zij daarop: “Dan ben je nog steeds een kneus in mijn ogen.”

‘Gek die je bent!’

Rob is niet echt onder de indruk. “Natuurlijk mag je me een kneus vinden. Ik geef zelf ook overal mijn mening over dus het is niet meer dan normaal dat anderen dat dan over mij hebben.”

Rachel: “Ga je schamen gek die je bent.”

Rob: “Nou, nou, nou. Schamen? Waarvoor?”

Rachel: “Ik ga in mijn boek precies vertellen waar jij allemaal leugens hebt verteld. Maak je borst maar nat.”

Rob: “Overigens vind ik het wel tamelijk bizar dat je over geaardheid begint. Zelfs als ik op mannen zou vallen: who cares? Is het niet een beetje ouderwets om daar een punt van te maken? We leven in 2023, iedereen mag zijn wie hij is. Als ik op mannen zou vallen dan zou ik helemaal gelukkig zijn en zeker niet al 8 jaar met dezelfde vrouw zijn.”

‘Kom uit de kast!’

De giftige Rachel: “Kom jij nou maar gewoon uit de kast en weet zeker dat het leven voor jou een stuk makkelijker gaat worden. Niks mis mee hoor om vader te zijn en alsnog een kind te hebben. 😘”

Even later haalt Rachel hun ontmoeting bij die André-première aan: “Ineens wist jij het niet meer dat jij had gezegd dat ik met dat lijk liep te zeulen. Nogmaals, ga je schamen.”

Rob: “Huh? Natuurlijk weet ik wel dat ik dat heb gezegd!!”

Rachel: “Oh vreemd, die avond namelijk niet meer en je zei zelfs dat je het niet zo bedoeld had dan. Dat is vaak het probleem bij jullie dat jullie op sommige momenten niet meer weten wat jullie gezegd hebben. Laat ik nou toevallig een heel goed geheugen hebben.”

Handen schudden

Rob legt vervolgens geduldig uit wat hij met die uitspraak bedoelde. Enige tijd later vraagt hij zich af: “Ben je nog steeds net zo boos op mij als eind van de middag? Of extra boos/minder boos?”

Rachel pislink: “Denk jij nou serieus dat ik jou ooit nog een hand aan jou geef? Toch die kneus.”

Dan maakt Rachel duidelijk dat ze het gesprek openbaar wil maken. En dat is nu ook gebeurd, via juicekanaal Reality FBI. Wat Rob daar desgevraagd op te zeggen heeft? “Ze doet maar.”

Blijft er één groot raadsel over: hoe denkt de scheldende Rachel in vrédesnaam dat dit in haar voordeel werkt?

DM-oorlog

Twee van de vele screenshots die Reality FBI heeft verspreid:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen