Evert Santegoeds sluit het niet uit: ‘Duncan aan de paddenstoelen?’

Evert Santegoeds sluit net als Gerard Joling niet uit dat Duncan Laurence aan de drugs zit. Hij kijkt volgens critici als Angela de Jong nogal wazig uit zijn ogen. “Misschien een paddenstoeltje?”

Evert Santegoeds en Duncan Laurence © William Rutten, NPO

Duncan Laurence wekt steeds meer ergernis met zijn gedrag. Met name het feit dat hij enorm faalt als mentor van Songfestival-inzending Mia & Dion levert hem veel kritiek op. Na hun tweede valse optreden nam Duncan een ontzettend wazig filmpje op, waarin hij door een ruimte loopt alsof hij in een soort LSD-trip zit.

Aan de drugs?

Daar is Gerard Joling behoorlijk op losgegaan voor de camera van Shownieuws. “Ik vind dat die Duncan wel ongelóóflijk naast zijn schoenen is gaan lopen. Wil alleen nog maar in het Engels geïnterviewd worden. Het is net of hij aan de drugs zit met die rare filmpjes die hij ook overal stuurt, dat hij gewoon niet oplet en om zich heen kijkt.”

Wat vindt Evert Santegoeds van deze uitspraken? Hij zegt in zijn podcast Strikt Privé: “Dit komt uit de mond van iemand die eigenlijk nooit een mening over collega’s heeft. Gerard heeft natuurlijk de nodige aanvaringen gehad met Gordon, maar staat verder bekend als een collega voor iedereen.”

Over paard getild

Gerard zegt dit dus niet zomaar, aldus Evert. “Hij houdt zelfs de oude artiesten in ere en doet dit maar zelden, zich negatief uitspreken over iemand die in het nieuws staat. Ik vind het wel opvallend.”

Het is volgens Evert evident dat Duncan veel ergernis opwekt bij de mensen. “Ik vind het ook een over het paard getilde lastpak, die zelfs niet van zijn overwinning destijds kon genieten. Hij doet vanaf dat moment al moeilijk. En als je dan ziet wat hij uitgehaald heeft tot dusver, dat is niet zo heel veel. Waar we nu mee opgezadeld zitten, is ook aan hem te wijten.”

Paddensoeltje

Ook Evert sluit niet uit dat Duncan aan de middelen zit. “Ik ben er geen grote fan van. Ik sluit me wat dat betreft wel bij Gerard aan. Zou het een paddenstoeltje zijn ofzo op zijn tijd? Ik weet het niet.”

Collega Jordi Versteegden: “Hahahaha. Oh. Nou, nou, nou, nou, nou.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Acht u het mogelijk dat Duncan Laurence verdovende middelen gebruikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen