‘Duncan Laurence alleen maar druk met achterlijke foto’s plaatsen’

De massale ergernis over Duncan Laurence wordt ook gedeeld door oud-winnares Getty Kaspers, die berucht is omdat ze elk jaar rondom Eurovisie met allerlei scherpe meningen strooit.

Duncan Laurence © Instagram

Duncan Laurence zorgt voor ophef met zijn controversiële gedrag. Zijn onvermogen om als mentor van Songfestival-inzending Mia & Dion te presteren is een doorn in het oog van velen. Na hun tweede falende optreden nam Duncan een raar filmpje op waarin hij zweverig door een ruimte dwaalt. Zit aan de drugs, denken Evert Santegoeds en Gerard Joling.

‘Waar is die jongen?’

Wat vindt Getty Kaspers ervan? De winnares van het Eurovisie Songfestival in 1975 geeft elk jaar pittige meningen over het liedjesfestijn. Zo uit ze bijvoorbeeld steevast kritiek op de jurering en de keuze van de Nederlandse inzendingen.

Ditmaal ontkomt ook Duncan Laurence niet aan haar toorn. Ze vindt dat hij véél te onzichtbaar is geweest in aanloop naar het Songfestival. “Duncan? Duncan? Waar is die man?”, vraagt ze zich geërgerd af in gesprek met Privé. “Die jongen heeft voor ons land gewonnen, dus dan is het wel de bedoeling dat je af en toe je gezicht laat zien.”

Bang voor de pers

RTL Boulevard-ster Aran Bade stelt dat Duncan angst heeft voor kritische vragen en dat hij de pers daarom zoveel mogelijk ontwijkt. Hij was zelfs niet eens bij het uitzwaaimoment van Mia & Dion op Schiphol.

Een enorme misser, vindt Getty. Hij had er volgens haar meer moeten zijn. “Zeker in deze tijd van het jaar en een stuk meer dan hij tot nu toe heeft gedaan. Hoe hij zich opstelt is in die positie gewoon niet juist. Als ik dat soort dingen roep, dan krijg ik zijn fans direct over me heen, maar die zijn dan misschien toch een beetje de weg kwijt.”

Achterlijke foto’s

Die fans van Duncan zijn volgens haar vreselijk fanatiek. “Ik begrijp het dat ze hem steunen, maar ze moeten tegelijkertijd ook blijven denken aan Nederland en het Songfestival.”

Ze besluit: “Ik zie hem alleen maar achterlijke foto’s op Facebook plaatsen in plaats van dingen doen die er echt toe doen. Doe toch gewoon normaal, denk ik dan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen