Gordon blokkeert Evert Santegoeds: ‘Hij is bij tijd en wijle boos’

Gordon is om een of andere reden boos op Evert Santegoeds. Hij heeft de Privé-hoofdredacteur en Shownieuws-deskundige geblokkeerd op Instagram. “Ja, hij is weleens boos bij tijd en wijle.”

Gordon en Evert Santegoeds © William Rutten

Het lijkt erop dat Gordon helemaal klaar is met de negatieve uitspraken die Evert Santegoeds over hem doet. De Privé-baas haalt regelmatig behoorlijk vals uit naar zijn collega bij SBS 6. Zo heeft hij hem een luidruchtige aandachtstrekker genoemd, riep hij dat Gordon zijn salaris niet waard is en dat zijn tv-carrière in het slop zit.

Evert geblokkeerd

Evert heeft feitelijk gezien vaak wel gelijk, maar het is geen geheim dat het incasseringsvermogen van Gordon nooit helemaal naar behoren gewerkt heeft. Veel liever luistert hij naar types als Bridget Maasland en Frank Dane, die hem echt vollédig naar de mond praten. En dat is natuurlijk Gordon zijn goed recht.

Als Evert gevraagd wordt over de nieuwe verloofde van Gordon, antwoordt hij in de podcast Strikt Privé: “Ik weet ook niet wat ik ervan vind, want we kennen hem natuurlijk nog helemaal niet en volgen kan ik hem ook niet meer, want hij heeft me op Instagram geblockt. Ik kwam er dus als laatste achter dat hij heuglijk nieuws te melden had.”

Weleens boos

Waarom heeft Gordon hem geblokkeerd? “Ja, hij is wel eens boos bij tijd en wijle”, zegt hij. “Ik kreeg allemaal doorgestuurd dat Gordon gaat trouwen en toen zag ik een grijs schermpje. Dat houdt in dat je geblockt bent. Hij is boos van iets waar hij waarschijnlijk ook niet meer van weet wat het was.”

Collega Jordi Versteegden: “Jij verwacht dus geen uitnodiging voor de bruiloft straks?”

Evert: “Nou, tegen die tijd kan het weer helemaal anders zijn. Nou, ik vind het wel mooi aan Gordon dat hij het vertrouwen in de liefde nooit verloren is.”

Drank en drugs

Heel erg zijn best doet Evert niet. Hij maakt nu weer gehakt van het feit dat Gordon vroeger wel eens de media de schuld gaf van een stukgelopen relatie. “Als hij de hand in eigen boezem steekt… Ik ken genoeg van die exen van hem en daar zitten hele goede gozers tussen en dat is toch ook wel misgegaan níet door de media, maar wel door drank en drugs.”

Die maken ‘meer kapot dan hem lief was’, aldus Evert. “Als hij heel eerlijk is dan kun je niet altijd de media daarvan de schuld blijven geven. Dat was hij wel degelijk zelf, maar laten we hopen dat hij in rustiger vaarwater is en met Gavin de ware eindelijk gevonden heeft.”

‘Niets is zeker’

Gordon wil al dit najaar met zijn nieuwste vriendje gaan trouwen. “Ik moest heel erg lachen dat het management van Gordon zegt: ‘Nou, het is zéker dat het nog dit jaar gaat plaatsvinden.’ Ik dacht: nou, zéker is in het verleden niet altijd iets geweest, maar ze zijn vast voornemens om te gaan trouwen inderdaad.”

Jordi: “Ze zijn tweeënhalve maand samen. We kunnen er natuurlijk alles van vinden, maar we moeten ook oppassen, want Gordon zei bij zijn vorige relatie dat het de schuld van de media was dat zijn relatie was overgegaan, ‘want we vonden er van alles van’. Ik durf dus eigenlijk niet te zeggen wat ik hiervan vind.”

Strikt Privé

De podcast Strikt Privé:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen