Evert Santegoeds sloopt Gordon: ‘Luidruchtige aandachtstrekker!’

Evert Santegoeds maakt volledig gehakt van Gordon. Hij vindt het onbegrijpelijk dat de SBS 6-ster naar Dubai is verhuisd voor de rust, maar vanuit het emiraat toch continu aandacht blijft trekken.

Gordon en Evert Santegoeds © William Rutten

Gordon haalde vorige week het nieuws omdat het Openbaar Ministerie mede op zijn verzoek heeft besloten om zijn mishandelingszaak te seponeren. De SBS 6-ster werd eind 2020 naar eigen zeggen bruut overvallen in zijn woning in Amsterdam. Na afloop rende hij naakt naar buiten. Nooit heeft hij willen zeggen hoe de ‘overvallers’ binnen kwamen.

Geruchten over Gordon

Met het ‘uitpraten’ van deze beroving wekt Gordon behoorlijk wat argwaan op; ook de mannen van VI vinden het maar raar. “Dit is echt een verhaal waarvan ik denk: hier weten we nog niet de helft van van wat we zouden moeten weten om er een juist oordeel over te vellen”, zegt Privé-baas Evert Santegoeds in een video op de Telegraaf-site.

Presentator Wilson Boldewijn: “Ik woon ook in Amsterdam en ik ken ook wel een heel klein beetje de straat en daar gaan toch geruchten dat het toch een beetje anders heeft gezeten.”

Vat vol tegenstrijdigheden

Als Gordon iets te verbergen heeft, dan heeft hij volgens Wilson heel veel mazzel dat het OM is meegegaan met zijn verzoek om de zaak te seponeren. “Hij heeft het geluk dat het Openbaar Ministerie besluit om het hierbij te laten, want ze kunnen ook nog eigenhandig zo’n zaak voortzetten.”

Wilson ergert zich behoorlijk aan Gordon. “De man is op dit moment een soort vat vol tegenstrijdigheden. Hij vindt Nederland helemaal niks meer, maar is afhankelijk van zijn inkomen en is dus om de haverklap hier. En dan klaagt hij alleen maar over te weinig erkenning.”

Evert sloopt Gordon

Dan komt Evert eroverheen met zijn sloopkogel. “Ja, en dan is het ook nog niet eens succesvol wat hij doet. Hij trekt maar de aandacht met een hondje en hij trekt de aandacht met hoe geweldig het is in Dubai en hoe fantastisch hij daar woont. Het zal allemaal wel, maar hij ging ernaartoe voor zijn rust en waarom moet dat dan allemaal op Instagram?”

Sneu, vindt Evert het. “Ik begrijp werkelijk niet dat als je het nou werkelijk zo zat bent hier en alle aandacht zo beu bent, dat je dan de hele week nog van je moet laten horen. Voor iemand die voor zijn rust naar Dubai gaat, vind ik hem behoorlijk luidruchtig.”

Seksdate

Gordon zorgt ook met zijn uitspraken over de mishandelingszaak weer voor veel geruchten, aldus Evert. “Met dit soort zaken en dit soort oplossingen creëer je zeker geen rust, want die verklaring zorgt voor meer vragen dan antwoorden en die antwoorden gaan er hoe dan ook nog wel komen.”

Evert: “In elk geval dat naakt op straat is een beetje raar. (…) Je gaat je afvragen: wat is er werkelijk gebeurd? Is het een uit de hand gelopen seksdate geweest? Wat er ook gebeurd is: het lijkt niet zomaar een overval geweest te zijn op het huis van Gordon, ook al doet hij dat altijd zo voorkomen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Gordon inderdaad een luidruchtige aandachtstrekker is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen