Beau, Eva, Humberto en Renze tegelijk op vakantie: ‘Wanbeleid’

Beau van Erven Dorens, Eva Jinek, Humberto Tan en Renze Klamer gaan ook dit jaar tegelijk op vakantie. Ongelooflijk, vinden de mannen van concurrent Vandaag Inside. “Wanbeleid!”

Talkshowsterren © RTL

Het was aanvankelijk de bedoeling van RTL 4 om het hele jaar door een dagelijkse talkshow te programmeren op de late avond, maar die ambitie wordt langzaam maar zeker teruggeschroefd. Vorig jaar besloot de zender om in augustus geen late talkshow uit te zenden en recentelijk werd besloten om de zaterdaguitzendingen te staken.

Wanbeleid

Ook dit jaar krijgen Beau van Erven Dorens, Eva Jinek, Humberto Tan en Renze Klamer tegelijk vrij in de zomer. “Bij RTL gaan ze met z’n allen op vakantie, hè?”, merkt tafelgast Valentijn Driessen op in de Vandaag Inside van gisterenavond.

Gastheer Wilfred lachend: “Ze hebben dus vier presentatoren…”

René van der Gijp vult aan: “En die willen alle vier niet in de zomer presenteren! Hahahaha.”

Collega Johan Derksen is verbijsterd. “Wanbeleid. Dat is echt wanbeleid!”

Schandalig

René vindt het eigenlijk ook niet kunnen. “Hahaha. Ja, dat is schandalig.”

Johan: “Wij werken ons de pleuris, maar die gasten werken een paar maanden en dan zijn ze weer weg!”

Wilfred: “Er wordt nu een heel grappig iemand gezocht voor de zomermaanden.”

Hij doelt erop dat Martijn Krabbé’s productiehuis Wise Monkeys aan een dagelijks humoristisch actualiteitenprogramma werkt op het tijdstip van RTL 4’s late talkshow.

Vakantiebehoefte

De late talkshows van RTL 4 worden geproduceerd door een ander bedrijf: PilotStudio. De reden dat er vorig jaar in augustus geen late talkshow te zien was, was niet omdat de presentatoren tegelijk op vakantie wilden, maar omdat er een vakantiebehoefte heerste bij het ondersteunend personeel. Mogelijk is dat ook dit jaar het geval.

Rob Goossens uitte vorig jaar felle kritiek op het feit dat de late talkshow werd vervangen door herhalingen. “Als je vier presentatoren hebt is het eigenlijk, zou ik zeggen, een blamage dat je niet het hele jaar te zien bent. Wat dat betreft zullen ze toch iets moeten verzinnen, wat mij betreft, om dat op te lossen.”

Het is nog niet bekend wie de dagelijkse humorshow gaat presenteren, maar producent Martijn Krabbé is het in elk geval niet zelf.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen