‘Gordon boft met verkoop vastgoed, want tv-carrière zit in het slop’

Gordon boft maar dat hij zijn appartement in Kaapstad heeft weten te verkopen, want hij kan wel wat cash gebruiken nu zijn tv-carrière in het slop zit. Dat zegt zijn collega Evert Santegoeds.

Gordon en Evert Santegoeds © RTL, William Rutten

Het lijkt erop dat Gordon zijn emigratie naar Dubai daadwerkelijk volhoudt. Hij zette vorig jaar zijn appartementen in Amsterdam en Kaapstad te koop voor respectievelijk 3,5 miljoen euro en 700 duizend euro. De penthouse in onze hoofdstad staat nog steeds te koop, nu voor 3 miljoen euro, maar die in Zuid-Afrika is van eigenaar gewisseld.

Cash nodig

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds bespreekt het nieuwtje in de podcast Strikt Privé. “Gordon heeft weer cash en dat zal hij ook nodig hebben, want zijn tv-carrière zit een beetje in het slop natuurlijk. Dat ontgaat niemand, dat de grote successen achter hem liggen en niet van deze tijd zijn.”

Het kan zijn dat Gordon graag over wat extra liquide middelen wilde beschikken. Het appartement dat hij in Dubai bewoont is volgens Evert geen eigendom. “Dat huurt hij.”

Wereldtournee

Collega Jordi Versteegden drijft ook nog de spot met Gordons zogenaamde wereldreis, die maar een paar weekjes duurde. “Zijn wereldtournee zit er alweer op. Ik dacht: die gaat de hele wereld over het komende jaar.”

Evert: “Ja, als hij op wereldreis gaat, dan wordt het aangekondigd, en als hij gewoon op vakantie gaat niet, maar die gewone vakanties duren langer dan zijn hele wereldreis. Haha! Uiteindelijk is hij op drie plekken geweest en dat allemaal op het zuidelijk halfrond.”

Herenigd met Toto

Drie landen bezoeken is natuurlijk geen wereldreis, zegt Evert. “Van die hele wereldreis is niets terechtgekomen! Maar ja, dat is Gordon. Veranderlijk als de dag.”

Hij besluit: “Fijn dat hij het kan doen en gewoon denkt: ik zeg alles af en ga naar huis. Daar is hij nu, herenigd met Toto.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon zijn tv-contract bij Talpa na dit jaar behoudt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen