Tina Nijkamp wekt ergernis met Nick & Simon-analyse: ‘Onzin!’

Tina Nijkamp wekt ergernis met haar analyse over de gedragingen van Nick Schilder en Simon Keizer. “Ik word daar echt zó moe van. Hoe kom je erbij?!”, briest AD-journalist Marcus den Blanken.

Nick & Simon en Tina Nijkamp © HEUS, RTL

Nick & Simon hebben een nieuw tv-programma dat niet echt lekker uit de startblokken is gekomen: Strandgasten. De belangrijkste kijkcijferanalist van ons land, Tina Nijkamp, heeft ernaar gekeken en denkt dat de lage score te maken heeft met de non-verbale houding van het muzikale duo. “Ze kijken elkaar niet eens aan!”

Moe van Tina

AD-mediajournalist Marcus den Blanken stelt dat Tina dit gewoon verzint. “Ja, ik word daar een beetje moe van. Vooral Tina Nijkamp doet het. Die zegt dan: ‘Ze kijken elkaar niet aan!’. En dan zit ik die uitzending te kijken, nadat zij dat heeft gezegd, en dan zie ik ze de hele tijd elkaar aankijken”, briest hij in de AD Mediapodcast.

Marcus vindt dat Tina er wat dit betreft echt helemaal naast zit. “Dan denk ik, hoe kom je hier nou bij? Ik stoor me daar enorm aan en ik zie daar helemaal niks in.”

Grapjes

De Nick & Simon-show wordt behoorlijk bekritiseerd vanwege het hoge onderbroekenlol-gehalte. Wat vindt Marcus’ collegajournalist Dennis Jansen daarvan? “Die Nick die draagt wel dat programma, vind ik. Tenminste, ik heb één aflevering gezien.”

Podcasthost Manuel Venderbos: “Kees doet nog een paar grapjes en Simon doet niks.”

Dennis: “Die zitten alleen maar te lachen. Nou, niet alleen maar, ik chargeer, maar die zitten veel te lachen. Er wordt gesport, er wordt van alles gedaan. Er wordt gevliegerd. Allemaal vulling, vind ik.”

Nick & Simon-moe

Eigenlijk moet Nick gewoon solo tv gaan maken, aldus Dennis. “Ik vind dat Nick dat programma draagt. Ik vind eigenlijk dat Nick gewoon lekker in z’n eentje verder moet.”

Angela de Jong, de ster van de podcast, breekt in: “Het kan best zijn dat er een interview in zat wat de moeite waard is. Maar over het algemeen hebben we dit natuurlijk wel al tachtig keer gezien. En enige Nick en Simon-moeheid en Kees Tol-moeheid is er natuurlijk ook wel.”

Dennis: “Ik zeg: Nick ga alleen verder. Hij kan dat alleen. Hij heeft die andere twee echt niet nodig.”

AD Mediapodcast

De nieuwste aflevering van de AD Mediapodcast:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen