Nick & Simon gesloopt door Wouke van Scherrenburg: ‘Bagger!’

Nick & Simon worden op een meedogenloze wijze door de mangel gehaald door Wouke van Scherrenburg. De oud-journaliste hekelt de manier waarop de heren tv maken. “Wát een bagger!”

Nick & Simon en Wouke van Scherrenburg © AvroTros, NPO

Wouke van Scherrenburg heeft ter voorbereiding op haar optreden in de talkshow Media Inside even naar het nieuwe programma van Nick & Simon gekeken, maar Strandgasten kan haar op geen enkele wijze bekoren. Wat ze ervan vindt? “Ik vind het echt van zo’n ongelooflijk bedroevend niveau.”

‘Het is écht bagger!’

Strandgasten draait om Nick Schilder, Simon Keizer en hun goede vriend Kees Tol die op het strand bekende artiesten uitnodigen om samen muziek te maken. Er wordt daarbij vooral heel veel gelachen. “Die mannen maken zogenaamd geestige opmerkingen, maar ik heb de grap van geen één opmerking begrepen”, zegt Wouke.

Ze vervolgt: “Ze zitten totáál geforceerd te lachen om elkaar. Ik heb het vijf minuten volgehouden en toen dacht ik: dat ga ik echt niet doen, ik ga echt niet verder kijken. Ik vind het écht bagger.”

Groot dieptepunt

Marcel van Roosmalen is het helemaal eens met Wouke. “Ja, dit is toch echt een dieptepunt. Als je dit zonder geluid kijkt of je kijkt hiernaar als buitenlander: dit is toch bijna geen televisie meer te noemen. Je ziet hier vier mannen bij elkaar die de hele tijd lachen om elkaars opmerkingen.”

Hij vervolgt: “Die Kraantje Pappie zat verstopt in een koffiekraam. Dat is natuurlijk helemaal geen verrassing, maar er wordt ontzettend om gelachen als die luifel open gaat. En voor de rest een beetje sporten aan het strand.”

Gekkerd

De naar verluidt ruziënde Nick en Simon gedragen zich ook in dit programma weer heel koud naar elkaar, stelt Tina Nijkamp. Hun boezemvriend Kees fungeert daarom als een soort smeermiddel.

Maar die Kees is ook niet om aan te zien, besluit Marcel. “Dat is een beetje de gekkerd van de drie. Die moet je er in Volendam bij hebben, maar op de nationale televisie misschien niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maken Nick & Simon eigenlijk gewoon baggertelevisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen