Samantha Steenwijk krijgt pak slaag van volgers: ‘Laag bij grond!’

Samantha Steenwijk krijgt een flink pak slaag nu de zogenaamde relatiebreuk met haar vrouw Daisy inderdaad een publiciteitsstunt blijkt. “Ze is compleet doorgeslagen. Alles voor de aandacht!”

Samantha Steenwijk © RTL

De vrouw die hele dagdelen vult met het onderkotsen van juicekanalen, heeft de roddelmedia deze week flink lopen voederen: Samantha Steenwijk. Ze plaatste een bericht op Instagram waarmee ze net deed of haar huwelijk met Daisy op de klippen is gelopen. Vervolgens weigerde ze vragen van media die hoor en wederhoor wilden plegen.

Samantha onder vuur

Samantha werd al snel betrapt op het feit dat dit om een publiciteitsstunt gaat. Kotsen op showmedia, maar ze wel gebruiken als je aandacht nodig hebt voor je nieuwe plaat: walgelijk, vinden de mannen van de podcast Strikt Privé.

Na dagen vol rumoer heeft de zangeres inderdaad een nieuw liedje over een relatiebreuk gelanceerd. Samantha’s Instagram-post daarover lokt enorm veel negatieve reacties uit. Veel daarvan worden ijverig verwijderd door haar team, maar kennelijk werken die niet de hele dag door. Het staat er momenteel namelijk vol mee.

‘Niet meer janken!’

Joost is kritisch op Samantha. “Was zeker een effectieve PR-stunt en slim bedacht, maar dan de volgende keer niet meer janken als de juice- en PR-machine een keer niet in je voordeel werkt, hè?”, zegt hij op haar Instagram-kanaal.

Mevrouw Corrie is het daarmee eens. “Helemaal mee eens. Bizar om te doen overkomen dat je relatie over is. Daar heb ik ook geen respect voor.”

Cindy: “Zoo slecht om via juicekanalen aandacht te vragen, terwijl als het je niet uit komt, je loopt te janken en dan moeten ze verboden worden. Jammer dit, je zakt diep bij velen nu.”

Doorgeslagen

Lewis denkt dat Samantha van het padje is. “Ze is compleet doorgeslagen. Alles voor de aandacht 🤮.”

Patricia: “Had gewoon medelijden met je. Dacht: zielig, voor de tweede keer, wat zal ze een verdriet hebben. Nee, gewoon aandacht om te cashen.”

Iris: “Bedenk voortaan een andere PR-stunt… En dan wel een rechtszaak tegen Yvonne beginnen. Je doet nu exact hetzelfde.”

Corina: “Sorry, je bent te ver gegaan nu! Zo misselijk, zo niet verkoopbaar! Jammer, maar ach: alles voor het geld. Gatver!”

Instagram

De Instagram-post van Samantha waaronder – nu nog – talloze negatieve reacties staan:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Samantha Steenwijk laag bij de grond opereert?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen