Evert Santegoeds: ‘Samantha Steenwijk mag nooit meer zeiken’

Evert Santegoeds vindt dat Samantha Steenwijk nooit meer mag ‘zeiken’ over roddelmedia nu ze zélf juice gebruikt om haar liedjes te promoten. “Het is een beetje flauw en ook dom.”

Samantha Steenwijk en Evert Santegoeds © RTL, SBS

Het stoom komt bij Samantha Steenwijk uit de oren als ze alleen al de naam van Yvonne Coldeweijer hoort, want wat víndt ze het allemaal verwerpelijk wat zij en haar juicecollega’s brengen. Des te verbijsterender is het dat Samantha nu in een Instagram-story net doet alsof haar relatie voorbij is, maar dat dat gewoon een ordinaire publiciteitsstunt blijkt te zijn.

Publiciteitsstunt

Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van Privé, vindt dat Samantha echt nooit meer geloofwaardig ten strijde kan trekken tegen roddelmedia. “Samantha Steenwijk plaatste nogal cryptische verhalen waarvan iedereen dacht: zij en haar vriendin zijn uit elkaar, maar dat is helemaal niet het geval. Het is gewoon een door haarzelf bedachte publiciteitsstunt.”

Er komt namelijk een nieuw liedje van Samantha uit, legt Evert uit in de podcast Strikt Privé. Ongelooflijk, vindt ook zijn co-host Jordi Versteegden. “Nee, toch?!”

‘Nooit meer zeiken’

Samantha kan voorlopig maar beter even haar waffel houden, vindt Evert. “Dan moet je natuurlijk hierna helemaal nooit meer zeiken over media en over juice channels, als je zelf je eigen juice produceert.”

Hij besluit: “Het is wel een beetje flauw en dom ook, want je verspeelt al je rechten om te klagen over media als je zelf dit soort indianenverhalen de wereld in gooit, een steen in de vijver gooit en je je de rest van de dag tot en met nu helemaal onbereikbaar houdt. Dat lijkt me geen slimme actie van mevrouw.”

‘Ze is af!’

Nog altijd weigert Samantha ieder commentaar. Volgens Yvonne Coldeweijer komt de bewuste single op vrijdag uit en dan zal de zangeres wel een statement plaatsen dat het allemaal een grapje was.

Jordi: “Samantha Steenwijk is wat mij betreft af.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen