Özcan Akyol: ‘Renze Klamer? Zet die jongen bij RTL Boulevard!’

Özcan Akyol heeft nog steeds dezelfde mening over Renze Klamer. Hij vindt de presentator totaal niet geschikt om een eigen talkshow te leiden. “Misschien moet hij Boulevard ofzo gaan doen.”

Özcan Akyol en Renze Klamer © SBS, Samuel van Leeuwen

Het moet flink balen zijn voor Renze Klamer: hij stapte over naar RTL om daar dé weekendtalkshow te gaan maken, maar juist daar vindt nu een kaalslag plaats. De zaterdageditie scoort namelijk zó teleurstellend dat de zender ermee stopt. Als Renze half april terugkeert, heeft hij alleen nog maar een wekelijkse zondaguitzending uit te vullen.

‘Hij kan het niet’

Een goede stap, zegt Özcan Akyol in Vandaag Inside. “Op zaterdagavond heb je geen zin om naar een talkshow te kijken. Ik ben geen fan van Renzo, zoals jullie weten, die kan het gewoon niet. De Vooravond is mislukt, nu weer mislukt. Misschien kunnen we heel voorzichtig de conclusie trekken dat hij het niet kan? Ik weet het niet. Hoe kijk jij er tegenaan?”

Gastheer Wilfred Genee daarop: “Ik weet het niet. Ik heb het nog niet één keer kunnen zien op zaterdagavond. Ik ga dan even wat rustig aan wat andere dingen doen.”

Naar Boulevard?

Johan Derksen is het eens met Özcan. “Het lijkt me niet eens zo’n vervelende jongen, maar hij kan het niet, nee. Daar heb je gelijk in.”

Özcan: “Misschien moet hij Boulevard ofzo gaan presenteren.”

Johan: “Ja, daar is hij beter in thuis.”

Özcan: “Ik vind Humberto nog steeds heel goed. Ik vind dat wel een verschil, tussen Humberto en Renzo.”

Johan: “Ja, ja, ja, ja, dan is Humberto beter.”

Mediaruzie

Özcan laat zich al geruime tijd negatief uit over de kwaliteiten van Renze. Hij riep vorig jaar maart stellig dat de presentator, die hij steevast Renzo noemt, he-le-maal niks kan.

Zelf zegt Renze zich daar niets van aan te trekken: “Nee, ik heb geleerd: je moet kiezen in het leven aan wiens mening je waarde hecht en daar is Eus er niet eentje van. Die wordt betaald om af en toe iets scherps te zeggen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen