Marco Borsato óók terug in spotlights? ‘Doe het als Lil Kleine!’

Marco Borsato mag dan wel beschuldigd worden van grensoverschrijdend gedrag bij minderjarig meisjes, maar dat betekent volgens Shownieuws niet dat zijn carrière over moet zijn. “Volg Lil Kleine!”

Patty Brard en Marco Borsato © SBS, NPO

Naast de aangifte die een 22-jarige dame heeft gedaan van seksueel misbruik door Marco Borsato vanaf haar vijftiende, kwam Tim Hofman begin vorig jaar ook nog eens met drie vermeende aanrandingsgevallen bij The Voice Kids op de proppen: “Ik zag Marco regelmatig aan jonge meisjes zitten op de set van The Voice Kids.”

Advies van Patty

Patty Brard haalt er haar schouders voor op en denkt dat het tijd is voor een terugkeer van Marco. De tv-diva prijst de comebackstrategie van Lil Kleine. “Ik vind deze strategie echt heel goed gekozen. Hij heeft niks gezegd, komt met een knaller van een hit waar die fans op aanhaken en vervolgens zie je dat hele gecancel uit elkaar vallen.”

Dan vraagt ze in Shownieuws aan haar collega Ronald Molendijk: “Waarom heeft Marco Borsato dat bijvoorbeeld nou niet gewoon gedacht? Van: ik kom met een knaller van een hit en dat is een antwoord, klaar.”

Zwijgende Marco

Ronald begrijpt dat ook niet. “Ik snap Marco Borsato op vele vlakken niet en zeker niet op het moment dat je gewoon anderhalf jaar lang niets meer zegt. Dat geeft alleen maar ruimte voor extra invulling. Ik denk: als hij na een maand of twee of drie met een single zou komen of een heel goed interview – let op: een heel goed interview – dan kan het wel.”

Patty: “All it takes is one hit.”

Ronald: “Als er iemand is die met de juiste single de juiste emotie kan raken, dan zou het Marco zijn.”

Patty: “Volgens mij is de stof allang gaan liggen en moet hij gewoon met een single uitkomen.”

Vervolging

Er is nog altijd geen beslissing genomen over de eventuele vervolging van Marco. Volgens misdaadjournalist John van den Heuvel kan de zanger zich maar beter schrap zetten. Hij rekent namelijk op vervolging.

John onlangs: “Er is een dagboek van het meisje waarin bepaalde dingen zijn omschreven, er zijn de-auditugetuigen, dus vriendinnen van haar uit die tijd die geïnformeerd zijn over wat er is gebeurd, er zijn geluidstapes, noem maar op. Dus er is wel bewijs.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Shownieuws wil Marco Borsato weer in het zadel helpen. Twijfelachtig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen