‘Humberto Tans ex-geliefde Ineke gaat geen groot interview geven’

Humberto Tan hoeft niet te vrezen dat zijn ex-geliefde Ineke Geenen een groot interview gaat geven. “Ik denk niet dat we op dat punt veel te verwachten hebben”, aldus Privé-baas Evert Santegoeds.

Humberto Tan © RTL

Na een samenzijn van maar liefst dertig jaar hebben Humberto Tan en Ineke Geenen besloten om niet verder te gaan met elkaar. Zes jaar geleden vergaf ze hem zijn slippertje met Dionne Stax, maar nu is hun relatie dus alsnog geklapt. Volgens Yvonne Coldeweijer is Humberto alweer gespot met een ander, maar zelf beweert hij dat dit een collega is.

Ineke-interview?

Veel mensen vragen zich af waarom die relatie geklapt is. Is Ineke wederom bedrogen? We zullen het waarschijnlijk nooit te weten komen, zegt Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds. “Ik denk niet dat zij ooit een interview gaat geven over de hele afwikkeling. Die voltrekt zich vrij geruisloos en details worden niet besproken.”

Hij vervolgt in zijn podcast Strikt Privé: “Ze is altijd wel op de achtergrond gebleven. Ze heeft wel eens een interview gegeven aan een of ander damesblad ofzo, maar ik denk niet dat we op dat punt veel te verwachten hebben.”

Zorgen om Humberto

Zelf begrijpt Humberto niet waarom iedereen zich altijd zo opwindt over zijn liefdesleven. “Humberto zegt: ‘Mensen maken zich zorgen om me.’ Nou, ik heb nog nooit iemand gesproken die zich zorgen maakt om Humberto Tan, moet ik zeggen, maar hij denkt dat mensen zich ernstig zorgen om hem maken”, aldus Evert.

“Dat hoeft niet, zegt hij, ‘want ik ben 57 en niemand hoeft zich over mij zorgen te maken en ik hoef me ook niet te verantwoorden’. Nee, dat hoef je inderdaad niet. Het feit was alleen dat je je altijd voorgedaan had als ideale huisvader en ja, dat dat beeld een beetje gekanteld is door die affaire met Dionne Stax die toch altijd aan hem is blijven kleven.”

Miljonairs

Overigens blijft Ineke niet berooid achter, aldus Evert eerder al in Shownieuws. “Hij en zij samen hebben nogal wat panden op hun naam staan. Het huis waar ze zelf wonen aan de Amstel in Amsterdam hebben ze ooit gekocht voor 1,2 miljoen, maar is nu aanzienlijk meer waard, misschien wel het dubbele.”

“Ze hebben ook nog twee appartementen gekocht ooit voor 9 ton die ook veel meer waard zijn geworden. Die staan op hun beider naam, dus als er gescheiden wordt, ook al ben je niet getrouwd, dan zal dat ook gescheiden moeten worden. De geschatte waarde is zo’n 4,3 miljoen en dat zou hij toch moeten delen met Ineke. Dat doet pijn in zijn portemonnee.”

Instagram

De vrouw van Humberto met hun dochters:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op een interview met de oud-geliefde van Humberto Tan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen