Humberto Tan ziet relatie na 30 jaar klappen: ‘Verder zeg ik niks’

Humberto Tan reageert op de aankondiging van Yvonne Coldeweijer dat er juice over hem aan zit te komen. Hij laat zojuist op Instagram weten dat zijn relatie na dertig jaar is geklapt.

Humberto Tan © RTL

Zes jaar nadat de relatie van Humberto Tan met zijn vrouw Ineke Geenen in zwaar weer belandde door het uitlekken van zijn affaire met tv-collega Dionne Stax, ziet hij zijn relatie nu alsnog klappen. De presentator laat op Instagram weten dat ze na een periode van maar liefst dertig jaar uit elkaar gaan.

Relatie klapt

De bekendmaking van Humberto komt niet op een vreemd moment, omdat vanochtend bekend werd dat Yvonne Coldeweijer juice heeft over de presentator en dat ze hem daarover wil bellen. Het lijkt erop dat het klappen van Humberto’s relatie daar iets mee te maken heeft.

De presentator zegt: “Normaal gesproken reageer ik niet op privé verhalen in de media, maar het lijkt me nu goed om wél iets te zeggen. Na bijna 30 jaar samen zijn Ineke en ik al een tijd uit elkaar. We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder. Samen met de liefde voor onze kinderen.”

Zwijgen in media

Humberto wil verder niets kwijt over de reden waarom hun relatie is geklapt. “Verder zullen we er in de media niks over zeggen. Dat houden we privé.”

De eerste BN’ers met hun eeuwige hartjes hebben zich al gemeld in de comments onder Humberto’s post. Samantha Steenwijk was er als eerst bij. “❤️”, zegt ze.

Instagram

De post van Humberto kunt u hier bekijken.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat er meer achter deze scheiding zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen