Humberto Tan in vliegtuig gespot met blonde dame: ‘Dat is werk’

Humberto Tan is in een vliegtuig onderweg naar Paramaribo gespot met een blonde vrouw aan zijn zijde. Volgens juicekoningin Yvonne Coldeweijer kan dit een nieuwe lover zijn, maar hij ontkent.

Humberto Tan © William Rutten

Vlak nadat Yvonne Coldeweijer aankondigde met juice over Humberto Tan te komen, nam de presentator vandaag de vlucht naar voren: hij maakte bekend dat zijn relatie met Ineke na dertig jaar is geklapt. Zit hier misschien meer achter? Ja, denkt Yvonne. Zij deelt vanmiddag een spionnenfoto met haar volgers.

Blonde Elise

De foto op Yvonne’s juicekanaal laat een blonde dame aan boord van een KLM-toestel zien. “Humbert is meerdere keren gespot in Paramaribo met documentairemaakster Elise. Hier samen in het vliegtuig. Volgens mijn spion speelt hier het een en ander tussen deze twee. Kom er later op terug”, aldus de juicekoningin.

Yvonne deelt ook een WhatsApp-gesprek waarin ze Humberto om een reactie vraagt. “Hi Humberto, Yvonne hier van juicekanaal Life of Yvonne. Wij kennen elkaar niet maar ik vroeg me af of ik iets bij je mag verifiëren?”

‘Ik reageer niet!’

Humberto reageert met een gesloten houding. “Je mag het zeker vragen maar op privézaken reageer ik niet.”

Yvonne: “Ok, begrijp ik. Hierbij dan toch de vraag: ik heb foto’s ontvangen van jou en een blonde dame in het vliegtuig naar Suriname. Het gerucht gaat dat deze dame een nieuwe liefde is. Klopt dit?”

Humberto: “Dit is vrij eenvoudig: ben in Suriname voor een documentaire en fotografie. Werk dus.”

‘Nooit meer!’

Yvonne vindt het jammer dat ze nu een primeur is misgelopen, omdat Humberto de vlucht naar voren heeft genomen. “Note to self: ik doe nooit meer hoor en wederhoor. 🤣”

Humberto meldt in zijn statement dat hij ‘normaal gesproken niet reageert op privéverhalen in de media’. Yvonne: “Ik begrijp dit niet. Welke privéverhalen in de media? Heb niks gezien. Weet alleen dat ik vorige week iets aan Humbert heb gevraagd. Werd het te heet onder de voeten?”

WhatsApp

Het WhatsApp-gesprekje tussen Humberto en Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Humberto Tan in vliegtuig gespot met blonde dame. Werk, zegt hij. Gelooft u hem blindelings?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen