Humberto Tan voor het eerst op camera over relatiebreuk: ‘Ben 57!’

Humberto Tan reageert voor het eerst op camera op zijn relatiebreuk met Ineke Geenen, die maar liefst dertig jaar lang zijn geliefde was. “Ik ben 57 en ga me er niet voor verantwoorden.”

Dries Roelvink en Humberto Tan © RTL

De liefdesrelatie van Humberto Tan is na maar liefst dertig jaar op de klippen gelopen. Zes jaar na de rel over zijn affaire met Dionne Stax, zijn hij en Ineke Geenen alsnog uit elkaar gegaan. Volgens Yvonne Coldeweijer is de presentator alweer gespot met een ander, maar zelf beweert hij slechts een professionele relatie te hebben met de dame in kwestie.

Humberto reageert

Humberto heeft nu voor het eerst op camera gereageerd op zijn relatiebreuk en wel bij RTL Boulevard. Dries Roelvink, die om onduidelijke redenen naar voren is geschoven als verslaggever, vraagt: “Je hebt natuurlijk een turbulente tijd achter de rug. Hoe gaat het op dat gebied met jou?”

De presentator antwoordt: “Heel goed. Heel goed gaat het met mij. Het is, het is… Ik moet zeggen dat ik ehhh… Heel veel mensen maken zich altijd zorgen over mij op dat vlak, maar ik zou niet weten waarom.”

Volwassen vent

Het is een kwestie waar niemand zich mee hoeft te bemoeien, vindt de presentator. “Ik ben een volwassen vent van 57, dus om me nou aan iedereen te verantwoorden wat ik wel of niet doe. Hahaha. Nee.”

Dries vraagt door: “Maar jij en Ineke gaan gewoon nog prima met elkaar?”

Humberto: “Heel goed! Heel goed, ja. Heel goed zelfs. Uitstekend!”

Trekken aan talkshow

De reden dat Dries met Humberto spreekt is de terugkeer van zijn weekendshow eind deze week. De zondageditie loopt prima, maar die op zaterdag scoort iets minder. “Daar moeten we aan trekken. Hoe? Goede gasten, veel energie, vrolijkheid. Ik denk dat zaterdagavond net iets meer amusement is.”

Humberto wisselt de weekenden af met Renze Klamer. “Ik ben natuurlijk wel gewend om in het weekend te werken, want ik heb zeventien jaar voetbal gedaan. Dat is ook een van de redenen dat ik heb gezegd: ik zou niet élk weekend, tien maanden per jaar, het willen doen, maar wel een deel. Daarom doe ik het ook samen met Renze.”

Fragment

Het fragment uit RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Humberto Tan vragen over zijn vermeende nieuwe liefde verboden heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen