Dennis van der Geest ontkent niet dat huwelijk is stukgelopen

Dennis van der Geest heeft in het centrum van Amsterdam een andere dame dan zijn vrouw op de mond gepakt, maar wil niet zeggen wie dat is. “En ook niet bevestigen dat dit zijn nieuwe vriendin is.”

Dennis van der Geest © Nick van Ormondt

De geruchten over Dennis van der Geests vrije omgang met vrouwen gaan nu al bijna een jaar rond in het roddelcircuit. De oud-judoka werd vorige maand voor de tweede keer onder vuur genomen door Yvonne Coldeweijer en haar cheater-bazooka. Gisteren bracht de juicekoningin voor het eerst keihard bewijs naar buiten.

Verliefde puber

Op de bewijsstukken van Yvonne is te zien hoe de SBS 6-ster midden in Amsterdam met een andere dame dan zijn vrouw staat te bekken. “Juicyyy. Dennis van der Geest gespot met een nieuw liefje! Spionnen zagen hem zojuist in de Bilderdijkstraat in Amsterdam en omschreven hem als ‘verliefde puber’.”

Ze vervolgt: “Dennis en de meid gaven elkaar een afscheidszoen, zij reed weg in het blauwe autootje en toeterde, hij zwaaide heel blij naar haar. Of het hier gaat om de productiemeid van Million Dollar Island, waar hij eerder mee vreemdging (waarna zijn vrouw hem heeft gedumpt), is onbekend.”

Dennis zwijgt

Dennis wil er niets over zeggen, vertelt Bart Ettekoven aan de desk van Shownieuws. “Het is niet z’n eigen vrouw waar hij al 28 jaar mee samen is en kinderen mee heeft. We zitten er al heel lang achteraan, want er gaan al heel lang geruchten dat hij stout is en z’n vrouw niet trouw zou zijn.”

Hij vervolgt: “Yvonne Coldeweijer heeft vandaag de hand weten te leggen op deze foto waarop we hem heel duidelijk zien zoenen met een andere vrouw. Een blonde dame. Het is in het midden van Amsterdam, echt het centrum, dus heel veel mensen hebben het kunnen zien en één iemand heeft er ook een foto van gemaakt en naar Yvonne gestuurd.”

Ring-ring

De telefoon van Dennis staat vol met oproepjes van Shownieuws. “De geruchten gaan al heel lang, hij zou iets hebben met een productiemedewerker of redactrice achter de schermen van het programma Million Dollar Island dat hij maakt en zijn vrouw op die manier bedriegen. Zelf neemt hij de telefoon niet op, al maanden niet.”

Dennis wil de geruchten duw ook niet ontkennen. “Hij neemt niet op, zijn management laat weten geen uitspraken te doen over zijn privéleven. Ze willen dus niet ontkennen dat er gerommel is in dat huwelijk, maar ze willen ook niet bevestigen dat dit gaat om zijn nieuwe vriendin.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dennis van der Geest tongt middenin Amsterdam met een ander. Logisch dat showmedia vragen stellen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen