Luuk Ikink: ‘Gordon, moet je dit wel zo van de daken schreeuwen?’

Luuk Ikink vindt het niet zo handig dat Gordon weer van de daken schreeuwt hoe verliefd hij is. “Ik zit al de hele dag te denken: moet je dit wel weer zo doen?”, aldus de RTL Boulevard-ster.

Luuk Ikink en Gordon © RTL

Gordon heeft weer een nieuwe liefde van zijn leven gevonden. Dag in dag uit stuurt de entertainer via zijn Insta-stories updates de wereld in over wat hij en zijn nieuwe vriendje Gavin allemaal doen. Zo waren ze de afgelopen week onder meer in Amsterdam en Parijs te vinden. “So sad to see you leave tomorrow but we meet again soon! 😍“, zegt hij nu.

Luuk kritisch

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Gordon hoteldebotel zijn nieuwste verovering aan de hele wereld voorstelt. Luuk Ikink vraagt zich af of de SBS 6-presentator daar nou wel zo goed aan doen.

De Boulevard-ster: “Ik zit al de hele dag te denken: moet je dit zo van de daken af schreeuwen dat je weer een nieuwe liefde hebt in Gordons geval, want het gaat ook wel eens mis, maar ik vind het ook wel mooi dat hij het blijft proberen.”

‘Hij gaat ervoor’

Collega Daphne Bunskoek reageert ietwat sarcastisch. “Ja en op Valentijnsdag heeft hij gewoon wel de liefde van zijn leven aan zijn zijde.”

Luuk: “Ja, en hij gaat ervoor. Hij gelooft weer in de liefde. Nou, hartstikke mooi, toch?”

‘Weer niet gelukt’

Gordon krijgt onder zijn Insta-post overigens ook een aantal sceptische reacties. Zo zegt Martijn: “Superleuk maar we weten nu al dat we over een paar weken lezen dat je in de put zit en dat het weer niet is gelukt maar je er wel in blijft geloven en voorlopig niets meer op insta zet…”

Jeffrey schrijft: “Veel geluk voor twee weken 😂.”

De meeste mensen wensen Gordon veel geluk. Noortje: “Wat fijn dat je weer gelukkig bent geniet van elkaar ❤️❤️😍😍.”

Instagram

Gordon op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Halen Gordon en zijn nieuwe grote liefde de Pasen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen