‘Chantal Janzen scoort niet goed genoeg om tv-koningin te worden’

Chantal Janzen heeft zich volgens weekblad Privé nog niet genoeg bewezen om de titel van tv-koningin over te nemen. “Ook in 2023 zal ze Linda de Mols troon nog zeker niet bestijgen.”

Chantal Janzen © William Rutten

Het is duidelijk dat Linda de Mol keihard gevallen is als tv-koningin van Nederland, maar de televisiewereld loopt nou niet bepaald over van televisietalent. Er wordt vaak geroepen dat Chantal Janzen dan maar de nieuwe tv-koningin van ons land is, maar haar kijkcijfers geven daar helemaal geen aanleiding toe.

Chantal geen hit

Chantal is vooralsnog kansloos om de titel over te nemen, stelt weekblad Privé. “Chantal lijkt een probleempje te hebben, want om de vrijgekomen troon te bestijgen, moet ze nog wel wat betere kijkcijfers scoren. Volgens critici rijgt Chantal al jaren flops aan elkaar en het is inderdaad zo dat in de afgelopen vijf jaar veel titels geen hits zijn geworden.”

Weekblad Privé wijst onder meer op Janzen & Van Dijk, &Chantal, Chantal Komt Werken, Doe Het Lekker Zelf, Chantals Pyjama Party en Chantals Beauty Camper. “En recentelijk nog de panelshow Fout Maar Goud. Er zit geen kijkcijferknaller tussen als de klassiekers van Linda.”

‘Ook in 2023 niet’

Het gaat Chantal ook dit jaar weer niet lukken om de troon te bestijgen, denkt het tijdschrift. Ze gaat zich dit jaar namelijk vooral richten op wat dramaprojectjes voor Videoland.

Er wordt ook gewezen op Chantals schouderophalende uitspraken over de lineaire kijkcijfers: “Daar ben ik niet meer zo mee bezig als voorheen, daar is het te grillig voor geworden. Natuurlijk zijn kikcijfers belangrijk, maar ik wil vooral een zo goed mogelijk product afleveren. Daarna heb ik het niet meer in de hand.”

De Privé: “Tja, zo word je natuurlijk nooit tv-koningin.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Chantal Janzen de titel tv-koningin waardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen