Nick Schilder hekelt stelligheid van media over vermeende ruzie

Nick Schilder ergert zich aan de stelligheid waarmee de showmedia berichten dat hij ruzie heeft met zijn muzikale collega Simon Keizer. “Ze doen gewoon alsof het een keiharde waarheid is.”

Nick Schilder © Ruud Baan

Veel showmedia presenteren het tegenwoordig als een feit dat Nick & Simon uit elkaar gaan omdat Nick Schilder en Simon Keizer ruzie met elkaar zouden hebben. RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade stelt bijvoorbeeld dat de heren momenteel acteren dat ze nog bevriend zijn. “Daarachter zie je toch echt dat het niet meer goed gaat.”

Te stellig

Nick vindt het niet kies van de showmedia om zijn vermeende ruzie met Simon als een feit te presenteren. “Je moet je er niet te veel door van slag laten brengen, maar aan de andere kant heeft alles zijn grenzen. De media doen alsof het een keiharde waarheid is, terwijl wij weten dat het niet zo is”, zegt hij in de Beau Monde.

De waarheid wint altijd, denkt Nick. “Uiteindelijk zullen mensen ook wel merken dat er geen ruzie is, want Simon en ik blijven op zoveel vlakken samenwerken.”

Bevriend?

Maar hoe zit het dan precies met die vriendschap? “We hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we niet de deur bij elkaar plat lopen”, zegt Nick. “We komen ze wel geregeld tegen, want we zitten in dezelfde vriendengroep.”

Huh? Zien ze elkaar alleen als ze toevallig met gemeenschappelijke vrienden zijn?! “Wij kunnen heel goed met elkaar overweg, maar zijn niet 24/7 beste vrienden. Als collega’s brengen we veel tijd samen door en dan zijn er ook dagen dat je wat minder met elkaar praat.”

Eigen weg

Nick weet niet eens meer of hij Simon nog blijft zien als ze straks klaar zijn met Nick & Simon. “De afgelopen zestien jaar hebben we zulke enorme werkschema’s afgewerkt dat we op onze enige vrije avond niet nog even met zijn vieren gaan eten.”

Hij besluit: “De tijd zal leren hoe onze band zich in de toekomst gaat ontwikkelen. Doordat Nick & Simon wegvalt, kan het zijn dat we elkaar privé vaker gaan opzoeken. Het kan ook zijn dat ieder meer zijn eigen weg gaat.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Nick & Simon elkaar nog aardig vinden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen