Tim Hofman oog in oog met John en Linda de Mol tijdens tv-diner?

Het zou zomaar kunnen dat Tim Hofman straks aan een driegangendiner zit met John en Linda de Mol. “Dat zal me een gezellige boel worden. Als daar toch eens een camera bij kon zijn.”

John de Mol, Linda de Mol en Tim Hofman © YouTube, NPO

Tv-sterren zijn er gek op om zichzelf te overladen met prijzen en vlak na het weekend wordt er weer eentje uitgereikt: de Mediapersoon van het Jaar-prijs van vakblad BM, voorheen bekend als de Omroepman of -vrouw van het Jaar. De vorige winnaar André van Duin zal de wisselbeker overhandigen aan de nieuwe winnaar, maar wie wordt het?

Vorkje prikken

Het ligt er dik bovenop dat Tim Hofman met de prijs naar huis gaat, schrijft Angela de Jong in het AD. “Wat die ene aflevering van Boos losmaakte op 20 januari, en eigenlijk al in de dagen daarvoor, is ongeëvenaard en werkt tot op de dag van vandaag door in alle hoeken van de maatschappij.”

Angela verheugt zich op het moment dat Tim met de beker staat te zwaaien. “Bij de titel Mediapersoon hoort namelijk een diner met alle winnaars die hem voorgingen. Dat zal me een gezellige boel worden, Tim tussen John de Mol, Linda de Mol, Matthijs van Nieuwkerk en Frans Klein. Als daar toch eens een camera bij kon zijn.”

Aan het spit

De kans dat John en Linda aanschuiven bij dat diner is overigens wel héél klein. Die schijnen alleen nog maar te willen komen als Angela aan het spit verschijnt.

Bovendien stelt oud-winnares Tina Nijkamp dat Tim echt niet de enige kanshebber is. Zij denkt namelijk dat Wilfred Genee de prijs gaat pakken. “Hij heeft veeI media-uren gemaakt, klinkende kijkcijfers met VI behaald en samen met Johan en René ervoor gezorgd dat na vele jaren van magere kijkcijfers, SBS 6 eindelijk weer marktaandelen met twee cijfers scoort.”

Benieuwd naar diner

Özcan Akyol is volgens Tina ook een kanshebber, net als RTL’s tv-baas Peter van der Vorst. “RTL 4 scoort hoger dan ooit, Videoland is een succes en ook RTL 5 heeft na een aantal moeizame jaren steeds meer een eigen karakter gekregen. RTL 8 laat zien hoe je een zender met weinig budget toch rijk kunt programmeren. Enige zorgenkind is RTL 7.”

Ze besluit: “Eén ding is zeker: niet eerder waren er zoveel oud-winnaars in het nieuws/opspraak als afgelopen jaar. Nu al benieuwd naar het diner.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke van de drie door Tina Nijkamp genoemde namen verdient de mediapersoon-prijs het meest?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen